mynewspapers.net

Nackdelarna med fritidsaktiviteter

Nackdelarna med fritidsaktiviteter


Studenterna har en mängd olika fritidsaktiviteter att välja mellan, från tal team till kör flera Sport för varje säsong. Denna variation kan gynna studenter oerhört. Enligt barnens utbildningsföretag skolastiskt låt extracurriculars ditt barn njuta av sig själv i en rolig, stressfri miljö, få lite motion och få vänner utanför skolan. För alla de positiva aspekterna, kan fritidsaktiviteter orsaka vissa problem för studenter. Var noga med nackdelarna med fritidsaktiviteter inte väger tyngre än fördelarna.

Tidig sort pressar

Nackdelarna med fritidsaktiviteter


Att sätta barn i fritidsaktiviteter för tidigt kan orsaka Bränn ut. Skolastiska staterna föräldrar ska inte tro att en tidig start i något kommer att leda till en karriär eftersom de flesta barn inte växer att vara professionell musiker eller idrottare. Fritidsaktiviteter kan lära barn disciplin, lagarbete och andra livskunskap men tidigt engagemang kan vara överväldigande för unga studenter. Denna nackdel kan växa till förbittring också. Trycka ditt barn i massor av tennislektioner eller danslektioner för att ge henne ett "försprång" kommer troligen leda till hennes motstått både du och aktivitet. Äldre barn kanske senare, mår de gav upp en del av sin barndom. Barn kunde vill avsluta sport eller aktivitet men fruktar nedslående sina föräldrar. Föräldrar och barn ska kommunicera så att små barn inte ställs inför onödiga tidig sort pressar.

Frustrationer

Nackdelarna med fritidsaktiviteter


Oavsett ålder, kan eleverna bli frustrerad om de är överbelastade med skola, vänner, familj och fritidsaktiviteter. Äldre studenter jonglera ibland jobb också. Eleverna behöver tid att studera, koppla av med kamrater och gå med tiden med familjen. När som helst elever kämpar för att hitta en balans i livet, bör föräldrar titta på deras frivilliga engagemang. Studenter kan också vara frustrerad över att de inte har tid att odla sina talanger. Om barn lägger för mycket fokus på ett fåtal, specifika förmågor, kan de inte utvecklas till väl avrundad människor. För att undvika denna nackdel, skolastiskt föreslår att ge ditt barn andra alternativ och uppmuntra andra intressen, så att han inte känner en överväldigande trycket att lyckas på en enda sak.

Fysiska påfrestningar

En annan nackdel med fritidsaktiviteter är fysiska påfrestningar. Barn kanske inte alltid vet hur man formulera sina fysiska problem, men skolastiskt antyder söker vanliga sjukdomar. Hos yngre barn, sker över schemaläggning oftast i form av irritation, undvika ögonkontakt och vredesutbrott. Hos äldre barn, håll utkik efter humörsvängningar, återkommande sjukdom såsom ont i magen och klagomål på verksamheten själva. Verksamhet kan orsaka fysisk smärta, kramp i benen eller huvudvärk. I sådana fall söka medicinsk behandling för att säkerställa ditt barns klagomål inte garanterar ytterligare uppmärksamhet.