mynewspapers.net

Nackdelar med en snabb svar Bar Code

Nackdelar med en snabb svar Bar Code


Snabb respons streckkoder är tvådimensionell arrangemang av svart-vita kvadratiska moduler med kodad information. Informationen kan inkludera kontaktinformation, till exempel telefonnummer och webbplatser, särskilda uppgifter om produkten eller enhet som placeras streckkoden, text eller enkla instruktioner att telefonen eller bärbar enhet kommer att göra efter bearbetning informationen på streckkoden. En gemensam ansökan för snabb respons streckkoder rikta telefonens mobila webbläsare till specifika url.

Begränsad kompatibilitet

Inte alla telefonmodeller kan dra nytta av snabb respons streckkoder. Av äldre telefoner och telefoner som inte har några av de mer komplexa funktioner och verksamhet knuten till smart telefon teknik kan hitta snabb respons streckkoder svårt eller omöjligt att utnyttja, eftersom deras telefonerna är omöjligt att behandla bilden.

Personlig säkerhet

Du kan finna det lämpligt att bädda in ditt telefonnummer, business adress eller annan kontaktinformation till en snabb respons-kod för att underlätta snabb överföring av denna information till nya personliga och professionella kontakter du träffa. Genom att skanna en streckkod på baksidan av telefonen, kan nya kontakter importera information direkt till sina telefoner utan att behöva bära en penna och papper att skriva ner och oroa misplacing informationen senare. Tyvärr, helst din snabb respons streckkod är utsatt, alla som är i närheten med en kompatibel smart telefon kan få din information. Detta kan leda till problem med stalking eller trakasserier från främlingar.

Oläsbara koden färger

En snabb respons streckkod ska göras från två distinkta färger. Svart och vitt är vanliga, men är inte de enda färger du kan välja. Om en snabb respons-kod trycks in i en befintlig förpackningsdesign som inte redan innehåller både svart och vitt, kan stiga tryckkostnader genom att inkludera ytterligare färger. Svart på en all-gul bakgrund fungerar också, och mycket ljus Pantone färger bör också fungera, förutsatt att det finns hög nog kontrast. Andra färger som cyan och magenta, producera en kod som är svårt eller omöjligt för de flesta kameror att läsa. Skärmad nyanser också skapa vissa svårigheter med läsning, så bara solid färgämnen bör användas.

Storlek och äldre kamera kompatibilitet

För att tillgodose de lågupplösta kameror finns i äldre smarta telefoner, är den minsta rekommenderade storleken för en snabb respons kod 32 kvadratmillimeter, eller om en och en fjärdedel tum. Detta kan skapa problem om du vill placera en snabb respons streckkod på något litet, som vissa mindre personlig mediaspelare och flash-enheter. Medan nyare kameror kan läsa en snabb respons streckkod kommer mindre än en halv tum bred, streckkoder av denna storlek inte att köra på många av de äldre telefonerna.