mynewspapers.net

Nackdelar med en Smart Home

Nackdelar med en Smart Home


Smarta hem utnyttja topp innovationer som avancerade belysningselement och säkerhetssystem att få komfort och bekvämlighet till din levande upplevelse. Smarta hus blir mer populära och de tekniska framstegen används mer allmänt, har äga ett smart hem sina fördelar. Dock hålla många faktorer fortfarande husägare tveksamma köper ett smart hem.

Kostnaden för intelligens

Installation av state-of-the-art funktioner inuti en hem resulterar i en högre prislapp för egenskapen. Kostnaden för en intelligent hem som gör våra liv bekvämt är hög eftersom tekniken är relativt ny. I nya smarta hem, trådlösa kameror och ljussensorer är en central pekskärm och automatiserade system bara några framsteg som är standard i ett nytt hem. Levnadskostnader utgifter såsom verktyg, underhåll och reparation av tekniken kan vara dyra också.

Teknik inlärningskurva

Äga en smart hem innebär att lära sig använda ditt hem. Till skillnad från traditionella hem kräver smart home-teknik att du kan anpassa sig till innovationerna inom ditt vardagsrum som säkerhetssystem, luft enheter och en fjärrkontroll som styr hela huset. För familjen teknik-kunniga, smarta hem kommer att bidra till att uppnå bekvämlighet snabbare, men för andra, det kommer ta läsa manualer och lärande instruktioner innan fördelarna med bekvämlighet betala av.

Videoövervakning

Kameraövervakning kan vara ett underbart verktyg för förhöjningsfoten säkerhet och avskräcka brott, men när tekniken faller i orätta händer, frågor om sekretess kan inträffa. Säkerhet sensorer inom dörrar och väggar i ett smart hem använda trådlösa tekniken för att överföra signaler till en central enhet som meddelar akut tjänstemän i någon utländsk verksamhet. Videoövervakning feeds också överförs trådlöst till en del av hemmet som kan övervakas. Om säkerheten feeds från video och sensor falla i orätta händer, kunde ditt smarta hem övervakas av dem som har lyckats hacka den.