mynewspapers.net

Nackdelar att föräldraskap klasser för Teen mödrar

Nackdelar att föräldraskap klasser för Teen mödrar


Med teen graviditeter på uppgång i USA är det första steget att bekämpa problemet förebyggande program och utbilda ungdomar. För dessa tonåringar som är eller håller på att bli mödrar, är föräldraskap klasser tillgängliga över hela landet att utbilda unga par och mödrar om barnuppfostran, samt framtida förebyggande metoder. För att dessa program ska lyckas, är att undvika ett antal fallgropar i klassrummet dock nödvändig för att effektivt leverera meddelandet.

Timing

Teen mödrar står inför en betydande börda med en ny bebis och ett mål att avsluta gymnasiet. Med varje minut av hennes dag fylld med skolarbetet, byta blöjor och eventuellt ett deltidsjobb, finns lite tid att anmäla sig till en föräldraskap klass. Vissa skolor gör dagvård program tillgängliga för teen mödrar, som ofta ger föräldraskap klasser för dem med inskrivna barn. Gemensamma program som dessa skulle råd nyblivna tonåring mammor mer tid att delta i föräldraskap klasser som skulle lära dem nödvändiga färdigheter för att uppfostra ett barn.

För sent

Mycket av läroplanen inom föräldraskap klasser ägnas åt hur man undvika graviditet, som för många teen mödrar är ett meddelande som tas emot för sent. Vad som är viktigt inom klasserna, är dock tips för att undvika framtida graviditeter som tonåring mamma. Sannolikheten att teen moms blir gravid igen var 1: 5 i slutet av 2007, och högsta i staten Texas som såg 24 procent av teen mödrar med upprepade graviditeter inom två år. Kurser som skulle utbilda tonåring mödrar om hur man kan förhindra ytterligare oönskade graviditeter är av största vikt.

Stil

Tonåringar kan vara ett svårt demografiska nå. Många nackdelar med föräldraskap klasser för teen mödrar är att utforma av undervisning och presentation av kurser inte resonans med dessa nyblivna mammor. Tonåriga mammor inskrivna i föräldraskap klasser, är det absolut nödvändigt att lära en uppsättning läroplan och på samma gång förstå publiken. En grupp av tonårsföräldrar i en låg inkomst område i Los Angeles kan kräva mycket olika undervisning än de i en stad på landsbygden i West Virginia eftersom deras dagliga behov och livsstilar varierar kraftigt. Undervisa enligt publiken och meddelandet kommer att påverka tonåring mödrar som behöver den.