mynewspapers.net

Mytiska & magiska kostym idéer för barnDe flesta barn älskar att spela låtsaslek, och ett sätt att uppmuntra deras kreativitet är att skapa eller köpa en mytisk eller magiska kostym. Om du känner en ung dam som älskar läsa sagor, kan du hitta ett brett utbud av kostymer som kommer att göra henne känns som den perfekta lilla prinsessan. Om du arbetar med en pojke som vill vinna varje spel eller ras, kan du välja från mytiska hjältar känt för sin tapperhet.

Sjöjungfru

Många små barn har vid ett tillfälle eller en annan trodde att vara en sjöjungfru. Tanken på att leva under vattnet, samtala med havsdjur och ha en susande berättelse är fascinerande för många pojkar och flickor crafting eller köpa en sjöjungfru dräkt för ett barn kan verkligen hjälpa dem bygga ut sin fantasi. Några kostymer kommer med en full outfit, inklusive pannband, topp och svans. andra exempel bara svansen. Men oavsett kostym detaljer, kommer att ett barn älska att kunna återskapa denna fantasi i verkliga livet.

Fairy Princess dräkt

Allt från vackra mytomspunna damer inklusive Gwenevere, Törnrosa eller Askungen, är listan för möjliga fairy princess kostymer ganska lång. Att ta reda på vilken särskild karaktär ditt barn föredrar är viktigt om du ska försöka sätta ihop en egen prinsessa kostym. Peruker kan hittas på part butiker eller peruk butiker i ditt område, och valfritt antal återförsäljare online ge färdiga prinsessa kostymer. Dock kommer att med en gammal spela klä och dekorera med band, silke, tyll, organza eller andra glänsande tyg ge en anpassad princess dräkt. Så länge barnet känns speciell och magiska i outfiten, kommer att kostym bli en framgång.

Grekisk hjälte kostym

För små pojkar eller flickor som älskar tävlar i spel eller har en fascination för naturen, kan en grekisk hjälte kostym vara perfekt. Akilles, en av de mest berömda krigarna i det trojanska kriget, skulle vara en relativt lätt dräkt. Konstruera en falska pil kommer till och från en hälsenan. Odysseus, en annan krigare, utvecklat en trojansk häst ordning, så genom att införliva ett par gladiatorsandaler, en kort toga och en liten häst staty broderade på toga eller som en statisk stötta, du kan simulera detta gamla tecken, alltför. Andra alternativ inkluderar Theseus, Pelopidas, Hercules eller Alexander stort.

Superhjälte dräkter

De flesta barn är upphetsad av magiska tanken på en normal person övermänsklig befogenheter. Superman, Ironman, Superhjältarna och Spiderman är perfekt exempel på detta tema. Att skapa en dräkt för någon av dessa eller andra superhjälte siffror kan ett barn att uttrycka sin kreativitet. Kvinnliga alternativ inkluderar Superwoman, Catwoman eller Silk Spectre från Watchmen komiska.