mynewspapers.net

Mycket smal vintergröna träd

Mycket smal vintergröna träd


Vintergröna träd hålla deras färg under hela året och kommer i en mängd olika mogna former och former, inklusive några som är mycket smal. Smala växande evergreens planteras ofta i rader för att skapa en hög, naturlig staket. Träden är lätt att hålla i form med beskärning och fungera bra som häckar och bakgrund för blomsterrabatter. De flesta vintergröna träd växer bäst i områden i full sol till halvskugga.

Arnold Sentinel

Colorado State University förlängning webbplatsen beskriver Arnold sentinel (Pinus nigra "Arnold Sentinel") som en mycket smala, pelar vintergröna träd. Trädet har en tät blad mörka gröna nålar och är härdig i USDA zoner 4 till 8. Arnold sentinel har en långsam tillväxt och uppnår en mogen höjd på upp till 25 fot. Rådjur-resistenta trädet har måttlig vattning krav och föredrar att vattnas varje vecka på sommaren. Trädet är tolerant seacoast luft och används ofta för att skapa vindskydd.

Blå pil enbär

Blå pil enar (Juniperus virginiana "Blå pilen") är en mycket smal, upprätt växande juniper med tät, blå bladverk. Blå pil juniper passar bra för odling i begränsade utrymmen med sin kompakta tillväxt. Det vintergröna trädet är härdig i USDA zoner 4 till 9 och föredrar full sol. Blå pil juniper har minimal vattning krav när etablerade och växer till en mogen höjd 12-15 fot med 2-fots spridning. Rådjur-resistenta trädet växer naturligt i Nordamerika. Blå pil juniper är toleranta mot havskusten exponering och odlas som vindskydd och privatlivet skärmar.

Raket enbär

Raket enar (Juniperus virginiana "Raket") anges som den smalaste juniper Monrovia.com. Trädet är härdig i USDA zoner 4 till 9 och växer bäst i områden i full sol. Raket juniper har en snabb tillväxt och växer till en full höjd av 15 till 20 fot med en 2 - till 3-fots spridning. Rådjur-resistenta trädet är blå-grön färg. Denna lättskött juniper är en Native nordamerikanska och används ofta privacy skärmar och vindrutor. Trädet är väl-toleranta mot havet kusten exponering.