mynewspapers.net

Musik & rörelse aktiviteter för barnMed barnfetma på uppgång och barn tillbringar mycket tid framför en dator eller spelar TV-spel, det är viktigt att lärare och föräldrar att ha barn i alla åldrar förbruka energi på olika punkter under hela dagen. Förutom sport är ett annat sätt att få barnen rör sig genom musik. Flytta till musik är bra för barns utvecklingsbehov, enligt Melanie Schmutz Chalk, skriva på DLTKKids.com. Att integrera musik och rörelse i en daglig verksamhet kräver mycket lite extra kostnad eller utrustning.

Tidiga elementära glada människor

Musik & rörelse aktiviteter för barn


För den yngsta av barn, att introducera dem till en musikalisk rörelse spelet med hjälp av välbekanta sången "Om du är glad och du vet det" är ett bra sätt att få dem flytta och innehåller en liten lektion på kroppsdelar. Allt du behöver för att komma igång är lite utrymme att flytta runt. Leda barnen i agerar ut rörelser till sången medan du sjunger: om du är glad och du vet det, klappa dina händer (klappa två gånger) om du är glad och du vet det, klappa händerna (klappa två gånger) om du är glad och du vet det, sedan ditt ansikte kommer säkert Visa det (leende) om du är glad och du vet det, klappa dina händer (klappa två gånger) variationer : Stomp dina fötter ropa hurra (lyft armarna i luften) nicka din chef skaka din kropp

Elementära ABC och musikaliska stolar

Musik & rörelse aktiviteter för barn


Denna verksamhet kräver mer kreativa tänkande för vuxen i avgift eller en kopia av "musik och rörelse i klassrummet, årskurserna 1-2" av Steven Traugh. CD 1 innehåller låten, "Aerobics A till Ö." Barnen följa med till kommandona för varje bokstav. Till exempel för bokstaven "V" låtsas barn att dammsuga rummet, för "J" de måste hoppa på plats. Om CD-skivan inte är tillgängliga för dig, tillsammans med barn, som kommit med 26 olika rörelser för varje bokstav i alfabetet. För "A" kunde barnen agera som en apa; för "Z" kunde de låtsas att zip deras jacket dragkedjor. En klassisk rörelse och musik aktivitet för barn är ett spel av musikaliska stolar. Ordna samma antal stolar som barn rygg mot rygg i en rad. Har varje barn stå framför en stol. Spela musik och instruera dem att flytta runt stolarna. När musiken stannar måste varje barn hitta en stol och sitta. Ta bort en stol innan musiken igen och fortsätta ta en stol bort, så en person är eliminerade varje runda och enda barnet stå kvar.

Övre elementära Limbo

Musik & rörelse aktiviteter för barn


Spela Limbo med övre elementära barn är ett roligt sätt att öka självkänsla och integrera en matte lektion. Allt du behöver är tillräckligt många deltagare, en yard stick eller kvast och upptempo musik till få barnen engagerade i verksamheten. Välj två barn eller har två volontär att hålla stången eller sticka 4 eller 5 fötter upp från marken. Alla andra ställer upp fil samt promenader fram under pinnen, böjning bakåt för att passera under den. Den som slår in i minnet eller berör den är ute. Efter att alla har haft en sväng, lägre minnet av 5 till 6 inches. Fortsätta sänka stick varje runda, tills bara en person kan fortfarande göra det under. För extra kul omger du kunde denna verksamhet med en Luau tema.

Alla nivåer frysa dans

Musik & rörelse aktiviteter för barn


Frysa dans är en verksamhet för alla barn och är ett bra sätt att frigöra energi och fylla lite extra tid i dag. Allt du behöver är en CD-spelare, tillräckligt med utrymme att flytta runt och olika typer av musik som tilltalar barn från särskild åldersgrupp. Välja låtar med en blandning av snabba och långsamma tempon. Har barnen utspridda så ingen är rörande. Starta musiken och uppmuntra dem att flytta till låten som de vill. Pausa musiken plötsligt, och alla måste sluta. Om någon går på dans, måste han sitta ute för en runda.