mynewspapers.net

Murverk eld grop idéer

Murverk eld grop idéer


Bygga en utomhus eldstaden kan göras på så lite som en eftermiddag med rätt verktyg och rätt kunskap och material. Snarare än att anställa ett team av sten murare, överväga att bygga din egen utomhus eldgrop för att spara pengar och har en verklig känsla av prestation.

Mark gropen

Du kan göra din eldgrop i någon form du gillar, så länge det är väl planerade och genomförda. Den enklaste och mest funktionella eld gropen förmodligen kommer att vara en cirkel grop. Av märkning, gräva och utjämning din grop före tid, kan du ha den hela frimureriet processen genom i några timmar, om inte mindre tid.

Om tegel

En missuppfattning om tegel om processen är att du har att blanda murbruk, få ut din murslev och arbeta på ett traditionellt sätt att bygga den yttre väggen. Detta krävs inte nödvändigtvis, som det finns hundratals produkter och material lätt tillgänglig från din lokala järnaffär.

Grus

Även om många väljer för att lägga betong under deras brand gropar, det är inte en absolut nödvändighet, och det kan lägga till dagar på ditt projekt som du sitta och vänta på cementen torka. Ett annat alternativ kan du välja är ett tjockt lager av grus på minst sex inches tjock som garanterar att din fire är ett säkert avstånd från alla underjordiska brandfarliga som trädrötter; Det kommer också hålla din första jagar av tegel på plats. Gruset kommer att fungera som en dränering lösning, det kan också användas för att hålla tegelstenar nivå.

Murverk lim

I stället för murbruk, kan du använda murverk lim, en typ av murbruk lim substitut, och svindlande din tegelstenar som du går. Även detta inte skapar som fast en struktur som armeringsjärn verkställas murbruk, är det mer än tillräckligt för någon ljus bostäder eld grop. Murverk limmet torkar mycket snabbt, ofta i bara några minuter kan så bör du börja om din limmet endast när du är beredd att lägga din tegel. Om limmet känns svag, kan du alltid lägga till fler mellan lederna, eller gå tillbaka och lägga några murbruk på lederna i efterhand.

Cap tegelstenar

För en professionell finish, kan du tak tegel med platt naturliga stenar och murbruk. Genom överhängande din cap stenar över yttre kanten, skapar du en professionell finish som är både att fånga ögat och funktionell för gäster sitter runt eldgrop. Du bör lägga ditt tak tegel ut innan du försöker sätta dem att hitta den perfekta och nivå konfigurationen.