mynewspapers.net

Murder Mystery Party spel

Murder Mystery Party spel


Om din idé om en bra läsning är krypa upp med en fängslande kappa och dolk roman och du gillar lite av elegans i samvaro med dina vänner, kommer så du älska en rafflande murder mystery fest med tema spel. Olika spelföretag marknaden färdiga mysterier för dig och dina gäster att lösa. Men om du känner dig kreativ, snurra en liten webb av din egen för dina gäster att riva upp och införliva några tema idéer att göra bash extra snygg.

Vredens druvor

Om du inte vill skriva ett mysterium själv, det finns gott om spel på marknaden som ger allt från part planering tips, recept, inbjudningskort och placeringskort till handling och karaktär exposition. Den "Vredens druvor," av "Murder Mystery Party," ger en vin-tema twist på mord mysterium partiet. Satsen innehåller en guide till part planering, en meny och recept, bakgrunden på tecken, inbjudningskort, placeringskort, ledtrådar och en CD att prime du om hur man arrangerar evenemanget. September 2010, som säljer för £16 och är avsedd för åtta spelare.

Hur att vara värd för ett mord

Den "Hur till värd ett mord" serien erbjuder komplett kit för hosting olika tema murder mystery parterna. Teman innehåller en 1920-talet Chicago, en tonåring vampyr grill, en Transsylvanska Halloween och en vilda västern "deckare". Spelet är utformat för fyra till fem timmar parterna med åtta gäster. Varje uppsättning kommer med en part planering manuell för värden, komplett med föreslagna menyer och recept; en guidad CD, komplett med musik från tema period och information om mordet; inbjudningskort och kuvert; namntaggar; enskild spelare handböcker. och ett blad av hemliga ledtrådar. September 2010 kostar varje spel £20.70.

Middag och ett mord

En annan liknande samling, "Middag och ett mord" erbjuder boxed part uppsättningar med ovanliga teman, med namn som "The Santa Clause" och "Död genom choklad." En av de bäst säljande spelen i denna uppsättning, "Mord på the fyra tvåor," äger rum på en Chicago speakeasy och bordell. "Middag och ett mord" har också en Tam version av "Mord på fyra tvåor" för yngre spelare. "Death by Chocolate" är utformad för möhippor eller sweet-tandad grupper. Varje spel innehåller tecken häften, konfidentiell instruktioner för varje gäst, en värd guide, inbjudningar, en uppsättning av "vapen" kort, namnetiketter, bevis, bevis presentation, lösning och spel pengar. September 2010 säljer alla dessa spel för £38. Alternativt kan du hämta något av spel för omedelbar spela för bara £25.