mynewspapers.net

Murder Mystery händelserna i sydöstra Michigan

Murder Mystery händelserna i sydöstra Michigan


Murder mystery händelser är interaktiv teater frågor som tillåter gästerna att delta i att lösa ett mord genom att upptäcka ledtrådar. De flesta sådana mord mysterier inkluderar aktörer och många innebär period och/eller roll kostymer och skript för deltagande gäster. Medan murder mystery parterna kan hållas i privata hem, finns det arenor i sydöstra Michigan som specialiserar sig på mord mysterium händelser. Venues inkluderar middag teatrar, tåg och Bed & breakfast inns.

Murder Mystery spelarna

Murder Mystery spelarna är en yrkesgrupp som har gjort mordgåta visar sedan 1987 som inkluderar improvisatoriska komedin och publiken medverkade. Dave och Busters restaurang i Utica, Michigan, erbjuder tre-rätters gourmetmat kombinerat med mord mysterier. Mysterium middag teater på Andiamos italienska restaurang i Warren ger tre-rätters måltider blandat med skoj och skratt Murder Mystery spelarna ge eftersom de erbjuder ledtrådar för att hjälpa publiken lösa mysterier.

Den gamla vägen Murder Mystery Dinner Train

Murder mystery tåg i sydöstra Michigan ge middag teater evenemang varar två till tre timmar som inkluderar middag och en trupp över skådespelare som involverar gäster i lösa en mordgåta på ett tåg som det färdas ner spåren. Den gamla vägen mord mysterium middag tåg som är verksam i Charlotte och Blissfield, Michigan, erbjuder fina middagar, kontanter bar och vuxna humor som gästerna blivit del av showen. Ett roterande schema av murder mystery middagar äger rum under hela året, inklusive lördagar i December och en speciell nyårsafton händelse.

Munro House Bed & Breakfast Inn

Södra Michigan Bed and Breakfast Association har inns som ger en mängd olika reseupplevelser från romantiska spa helger till mord mysterium middagar. De stora historiska hem att house Bed & breakfast inns göra en idealisk miljö för mord mysterier som tillåter gäster att bli stjärnor i showen. Munro House Bed and Breakfast Inn i Jonesville, Michigan, har ett mord mysterium middag part Bed & breakfast paket som erbjuder gästerna en roll, en kostym och en fem-rätters middag under en vuxen-tema mord mysterium spel.