mynewspapers.net

Murare burk mittpunkten idéer

Murare burk mittpunkten idéer


Mason burkar är ett mångsidigt och ekonomiskt sätt att skapa en central del för en tabell. Stil variationerna är oändliga och murare burk hörnstenarna kan skapas för parterna, casual dukning, spel och vardagliga utsmyckning. För dem som bor en grön livsstil, objekt från secondhandbutiker eller från runt huset kan placeras i en murare burk för ett nytt utseende. Fina med murare burk hörnstenarna är att varje centrum kan vara olika---att lägga till en ny stil dimension.

Gröna Get-Together

För dem som planerar en kommande cocktailparty eller casual get-together, att skapa en grön murare burk viktigaste inslaget kommer att imponera på gästerna och Moder natur. Börja med återvunnet mason burkar som är rena och torra. Burkarna bör placeras på en arbetsplats för fyllning. Det bästa sättet att få material för murare burk projektet är att ta en promenad utanför. Samlas runt stenar, smuts, blad, färska blommor och örter, kvistar, grönsaker, bär och kottar. Något som är naturligt och storlek lämplig och som kan köpas inomhus. Börja med att fylla burkarna. Försöka göra varje burk olika. En kunde läggas i lager med ett bottenskikt av mörka smuts, ett lager av ljusa röda bär, lite grönt gräs och en topper för små ekollon. En burk kan också fyllas med bara stenar. En annan kan vara full av färska örter eller färgglada löv. Återanvända metall locken också; Fyll med aromatiska örter och blommor huvuden. Placera burkar strategiskt längs tabell centrum. Fyll med färska grönsaker, grenar och andra utomhus fynd.

Julbordet

Skapa en central del för en julbordet är lätt med mason burkar. Burkarna låt små, glittrande saker visas upp mitt i tabellen. Fyll burkarna med en spole av jul band eller tinsel, batteridrivna julgransljus i olika färger, små omaka prydnadsföremål, guld eller silver stjärnor, Nypon, kanelstänger och holly bär. Ge burkar en pricken genom att Linda en del av band eller glitter runt mitten och övre. Burkarna kan vara förseglade med lock eller lämnas öppen.

Kids' Party

Barn i alla åldrar älskar visuella. Att skapa murare burk hörnstenarna som är kid-tema gör för en billig part dekoration. Mindre halv pint mason burkar kan användas för varje tabell inställning. Burkarna kan fyllas med part favörer som förpackade godis, spela pengar, små leksaker, studsbollar och mini-Slinkys. De små burkarna kan packas i färgglada tyg, säkrade i topp med resår eller gummiband. Detta förhindrar glas orsakar skada bör burken bryta. Större quart-storlek burkar kan placeras i mitten av bordet och fylld till brädden med godis och små plastleksaker och Matchbox bilar. Gästerna kan gissa hur många objekt som finns i centrum burkar att vinna burk att ta med hem efter festen är över. Försegla alla burkar med lock. Tänk på att denna idé innehåller små saker som kan vara en kvävningsrisk för små barn. Alla glas bör också hanteras med försiktighet och under tillsyn av vuxen.

Beach tema

Mason burkar är perfekta för beach-tema hörnstenarna. Den bästa typen av murare burk för detta tema är ljus-blå-tonade glas typ. Detta är vintage burkar som finns på secondhandbutiker, auktioner och antikaffärer. Burkarna kan vara fylld till hälften med vit sand med färgade korall bitar placeras ovanpå sanden. Vissa kan också fyllas med sand och te ljus för belysning. Tydlig mason burkar kan också vara utspridda längs mitten av tabellen och fyllda med snäckor, sjöstjärnor, polerad rock, faux havsdjur, sea glas och doftande potpurri. Dessa burkar kan vara kvar med ingen lock, om så önskas.

Vänliga gynnar

Ett sätt att skapa hörnstenarna som gästerna kommer att njuta är att förvandla dem till part favörer som gästerna kan ta hem. En populär tjänst är att skapa en torr mix recept och lagrar det inuti burken. Detta kan vara ingredienser för cookies, bröd, kakor och muffins. Säkra med lock, och använda raffia för att binda på ett kort som har recept och instruktioner på den. Burkar fulla av inslagna eller hemlagad godis är också trevlig tjänst---wrap med ett band och ett personligt tackkort.