mynewspapers.net

Motoroljor förenlig med John Deere Plus-4

Motoroljor förenlig med John Deere Plus-4


En viktig del av motorn vård innebär regelbundna oljebyten och påfyllnad. För John Deere motorer finns det vissa motoroljor som företaget rekommenderar. En av dessa är John Deere PLUS-4 oljan, som kommer i SAE 10W-30 eller 10W-40 betyg. John Deere har också godkänt några oljor som kan användas i stället.

John Deere varumärken

Förutom PLUS-4, kan två andra John Deere märken av olja användas. En är torv-Gard flera viskositet 4-Cycle Motor olja. Det kan användas i gräsklippare, traktor, dokumentförstörare, kantverk, generator eller rorkult med four-cycle motor. En annan är John Deeres Torq-Gard olja. Denna högpresterande olja rekommenderas för höghastighetståg 4-takts bensin och dieselmotorer. Märken av olja än John Deeres kan också användas att ersätta PLUS-4, så länge de överskrider vissa American Petroleum Institute normer.

Sunoco

Ett annat företag som tillverkar oljor kompatibel med John Deere är Sunoco. Till exempel är Sunoco Catralube utbud oljan avsedd att skydda motorer och växellådor. Det minskar redskap slitage, förbättrar friktion kontroll och kan förlänga livslängden på växellådor och bromsar. Det är en SAE 10W-30 klass som kan användas i stället för John Deere PLUS-4.

Exxon

Exxon producerar också oljor som uppfyller John Deeres standarder. Ett exempel är Exxon Superflo, som har en 10W-30 betyget som uppfyller de högsta American Petroleum Institute. Superflo syftar till att undvika hög temperatur insättningar, olja förtjockning och nöta kamaxel och hydraulisk ventil. Även om det är vanligt med bilar, uppfyller det normerna för användning med John Deere motorer.