mynewspapers.net

Motordriven Hand Metal märkning verktyg

Motordriven Hand Metal märkning verktyg


För märkning eller säkerhet, kan du göra frimärken, bokstäver, siffror eller andra tecken på en motor, en dator, din gräsklippare och andra metallföremål. Dessa märken innehålla bokstäver och siffror som identifierar maskinen som till där de tillverkades eller vem som äger dem. Tillverkare markerar också symboler eller logotyper att representera sitt företags varumärke på metallföremål. Medan du kan använda en metall mejsel och hammare för att markera metall, är powered handhållna märkning verktyg mycket effektivare.

Metallstämpel verktyg

En metallstämpel tool är ett handhållna luft-powered pneumatiska märkning verktyg används främst för omcertifiering av DOT cylindrar. Detta verktyg gör arbetet med att inspektera dessa maskiner mycket snabbare och enklare. Verktyget metallstämpel som har en låg volym av lufttrycket, någonstans mellan 20 och 60 psi (pounds per square-tum) och funktioner utbytbara stämpel ansikten, som operatören infogar i dess huvud, liknar utbytbara borr på borrar. När du har infogat rätt stämpel, ett brev, nummer eller symbol, till exempel, håller stämpelverktyget fast, tryck stämpeln mot metallen och trycka av. Stämpelverktyget levererar en rad hammare slag som effektivt lämnar märket på metallen.

Air Powered-märkning verktyg

Air-powered märkning verktyg leverera upp till 80 psi kraft på en metallstämpel som driver det i bit metall. Denna markör är också en pneumatisk-drivna enheten på grund av sin långa cylindriska form, operatören måste justera den mot metallen i exakt 90-graders vinkel för stämpel att ordentligt avtryck metallytan. Med vredet som finns på mest luft-powered märkning verktyg, kan du justera lufttrycket och orsaka lufttrycket att markera djupare eller ljusare. Lägg till smörjning till dessa luft-powered märkning verktyg; en droppe rekommenderas för varje 30 till 50 cykler.

Metall-märkning hammare

De flesta metall-märkning hammare leverera mer luft makt än verktyget typiska handhållna märkning av märkning med en styrka på upp till 90 psi. Dessa cylindriska märkning verktyg används för repetitiva hamrande jobb del nummer stämpling, inspektion märkning, monteringsarbete, nitning och satsar, enligt verktyget Argon och Manufacturing company. Du kan köpa två-slut format för detta verktyg som gör det kan hantera en större mängd frimärken än de flesta handhållna märkning kraftverktyg. Denna förmåga innebär att du kan använda frimärken som sträcker sig mellan 1/4-tums och 1/16-tums med metall-märkning verktyget.