mynewspapers.net

Motorcykel födelsedag part teman för barn

Motorcykel födelsedag part teman för barn


Barn är ofta fascinerad av hastighet, och några fordon ser lika spännande att rida som motorcyklar. Så några barn---blir särskilt unga pojkar---efter en födelsedagsfest tema kring detta intresse. Problemet är att barnen inte kan rida en motorcykel, så föräldrar kommer att få kreativ att producera ett parti som handlar om cyklar samtidigt hålla saker säker.

Harley-Davidson tema

Det finns några berömda motorcykel märken där ute som barnen kommer att ha hört talas om; Harley Davidson är förmodligen de mest anmärkningsvärda av dessa. Organisera ett parti baserat runt den legendariska cykel tillverkaren är inte alltför svårt om en vuxen kan få tag i några Harley-Davidson-baserade varor. Märkesvaror motorcykel klistermärken och affischer kan förvandla vilket rum som helst till en Harley-Davidson paradis och klistermärken kan läggas till ballonger och plattor också. När det gäller klädsel, bör barn uppmuntras att bära läderjackor och nyanser; om barnen har poster alla kläder med Harley-Davidson logo på dem, såsom T-shirts, så mycket bättre. Parti mat kan variera, men en idé är att tillhandahålla en grill med massor av varm korv, hamburgare och bröd rullar; med andra ord, rallyn typ av mat på Harley-Davidson MC runt om i landet.

Reparation Garage tema

För mekaniskt sinnade barn, kan det vara att det tilltalar om stora cyklar inte ridning cykeln, men ta den isär och sätta ihop igen. Äldre barn med tekniska hjärnor kan njuta av en födelsedagsfest tema kring begreppet en motorcykel verkstad. Parti organisatören kan välja några rum i sitt hus att isolera, som blir en del av låtsaslek reparation garage. Dessa rum kan fyllas med verktyg, speglar, bitar av däck och andra poster avser motorcyklar (men inget som kan vara en potentiell fara för barn, naturligtvis). Barnen kan leka på saneringen av platsen inom en viss tid, eller, om partiet arrangören äger en cykel eller vet någon som gör, barnen skulle kunna behandlas till en demonstration eller en tutorial på Motorcykelverkstad.

Motorcykel leksaker tema

Barnen skulle inte kunna rida en faktiska motorcykel ännu, men det betyder inte att de inte kan låtsas med actionfigurer och spela uppsättningar baserade runt stora cyklar. Gott om leksaken företag--inklusive Mattel, tillverkare av "Hot Wheels" sortiment och replika varumärket Moto-Mini--har producerat motorcykel leksaker; Det finns också leksaker baserade runt motorcyklarna i populära barnen TV-shower och serier, till exempel "Batman". Köpa ett urval av dessa eller låna dem från föräldrar att sätta ihop en liten samling.