mynewspapers.net

Mot rökning affisch idéer

Mot rökning affisch idéer


Vi lever i en tid där vi har tillräckligt vetenskap bevisa att cigaretter och rökning i allmänhet har negativa konsekvenser. De långsiktiga effekterna av rökning inkluderar hälsa frågor från emfysem till en mängd olika cancerformer. Många av oss vet rökare eller är rökare oss själva, kämpar för att sparka vana. Antismoking affischer kan verka som en ineffektiv metod för reklam, men när gjort kreativt, de kan göra ett stort intryck på sin publik.

Med hjälp av statistik

Med hjälp av statistik är inte bara uppseendeväckande, men det kan göra en verklig effekt på någon målgrupp. Slå upp statistik på rökare som har chock värde, till exempel hur många människor dör varje år eller hur många människor diagnosen cancer på grund av rökning. Bara en av dessa fakta förstoras på en affisch kommer att orsaka människor att sluta, läsa och ta i det övergripande meddelandet av annonseringen.

Bilder av organ

Även om det kan verka sjuklig eller ens äckliga, kan du skapa en annan iögonfallande affisch visar resultaten av rökning på kroppen. En bild av en tjära-svart-lunga eller ett skadat hjärta med en bildtext som beskriver bilden kan ha bestående chock värde. Genom att vara djärva i din annons, kan du kunna övertala några rökare som Visa din affisch för att sparka vana.

Före och efter

Före och efter affischer är en annan sjuklig men effektivt sätt att fånga uppmärksamhet och övertala din publik. En bild på en person innan rökning och efter rökning för ett antal år har chock värde och potential att övertyga användare att sluta. Spela bort av idén om organ, visar en frisk lunga bredvid en lunga för en storrökare är ett annat sätt att få din punkt över. Om du övertyga en person att sluta med din annons, kan du överväga din kampanj en framgång.