mynewspapers.net

Mosaik kakel projekt för nybörjare

Mosaik kakel projekt för nybörjare


Iögonfallande mosaik projekt är enkla att skapa om du har en grundläggande förståelse för plattsättning processen. Nybörjare kan föredra att börja med små projekt för att finslipa sin teknik och få en känsla för arbetet. Du hittar snart att skapa mosaik kakel projekt kan vara beroendeframkallande; När du lär dig processen, är något stillastående ytor runt ditt hem rättvist spel.

Mosaiska Planter

Börjar mosaikkonstnärer kan njuta av att få fötterna blöta på ett litet projekt som en planter. Kvadratiska eller rektangulära planter i trä är ett bra val för nybörjare. De platta sidorna av dessa krukor är enkla att täcka med kakel. För att göra en mosaik planter för utomhusbruk, är thinset det bästa självhäftande valet. Thinset är en typ av murbruk som du sprider på objektets yta med ett litet murslev eller spatel-typ verktyg. Tryck in den mosaik kaklet i ett tunt lager av thinset, avstånd varje kakel mellan 1/8 och 1/4 tum isär. Efter thinset torkar, sprida injekteringsbruk över ytan av pjäsen, trycka den in i sprickor mellan plattorna en startplåt injekteringsbruk. Innan det torkar, måste injekteringsbruk rengöras helt från plattbeläggning med en svamp och varmvatten. Det tar flera passerar med en ren, fuktig svamp att ta bort alla injekteringsbruk. Efter fogarna torkar i 24 timmar, är det en bra idé att tillämpa en injekteringsbruk sealer att skydda den från fläckar och för att förhindra fukt.

Mosaik bord topp bild

Ett annat mosaik kakel projekt för nybörjare är ett litet bord topp, som ett soffbord eller ett sidobord för uteplatsen. Små bordsskivor är tillräckligt stora för att skapa en mosaik bild, men ändå litet nog så att projektet inte är överväldigande. Att skapa en mosaik bild innebär samma grundläggande kakel och injekteringsbruk ansökan steg, men tillämpningen följer ett mönster. Spåra konturerna av designen på bordsskivan med en permanent spritpenna. Ange färger inom dispositionen att göra om kakel enklare. Skriva namn på önskad kakel färger på ytan av tabellen innan du börjar plattsättning eliminerar förvirring under processen. När du skapar en bild ofta måste skära brickorna för att passa i en allokerat utrymme. Mosaik kakel är redan små, vanligen mindre än 2 inches kvadrat. Kakel Avbitartång trimmar brickor med en liten mängd tryck. Nybörjare kan få kläm på bröstvårta mosaikplattor snabbt.

Random stil mosaik bänk

Nybörjare kanske föredrar att skapa en enkel slumpmässigt stil mosaik projekt, till exempel plattsättning upp i en trädgård bänk. En arbetsbänk är ett litet utrymme att ge nybörjare frihet att experimentera med kakel färg och layout. Några erfarna mosaik konstnärer föredrar att torka passar brickor innan du placerar dem i thinset. Även om din design är slumpmässiga, kan torr montering du steg tillbaka, titta på den totala bilden och gör nödvändiga ändringar innan du ställer in plattor. Ta en bild på den färdiga layouten, ta bort brickor i ordning eller placera dem runt projektet så att du vet vilka plattor gå där.