mynewspapers.net

Mors dag konstprojekt för spädbarn

Mors dag konstprojekt för spädbarn


Oavsett om du är en far som söker efter ett sätt att ge din fru en speciell mors dag närvarande eller en dagis leverantör söker mors dagsaktiviteter, kan du ha beslutat att bebisen en mors dag-projektet. Lyckligtvis, även spädbarn mindre än ett år gamla kan göra projekt för sina mödrar på denna speciella dag. Välj ditt projekt baserat på ditt barns ålder och förmåga.

Målade fjäril

Alla barn som har viss kontroll över sina händer kan göra en målad fjäril för mors dag. De behöver en hög stol eller en annan plats med en bricka som ingredienser för ätliga finger färg (en kopp vatten, två matskedar maizena, en liten skvätt mjölk och lite karamellfärg). Du kan göra finger måla genom blandning de tre första ingredienserna tillsammans i en kastrull, koka det tills det tjocknar, och sedan ta bort elden och lägga till färgämne till det som den svalnar. Vik sedan bara en tjock bit cardstock i hälften, och sedan tejpa det till barnets barnstol bricka. Rita den fjäril tunna kropp i centrum av papper, med halva kroppen på varje sida av luckan, och stänk några måla på sidan av kroppen. Barnet kan då sitta i en barnstol och flytta färgen runt för att göra en vinge. Vik pappret på mitten när barnet är gjort, och, voila, en fjäril bild för mors dag.

Ett hjärta för mamma

Detta enkla projekt fungerar bra med spädbarn som har tillräckligt hand-öga-koordination att plocka upp små föremål och sätta dem på annan plats. För att göra det, helt enkelt skära ut ett stort hjärta från konstruktion papper och kasta hjärtat. Du kan sedan trycka konturerna av hjärtat på kontakt papper så att centrum av hjärtat är klibbig. Ge spädbarn små rutor av silkespapper eller konstruktion papper lägga på hjärtat. Torg kommer att hålla, och spädbarn kommer att kunna ge sina mödrar en färgglada hjärta.

Svampen målade kort

Äldre barn kan njuta av måla en fördesignad mors dag-kort. Skapa din egen mors dag-kort på en bit papper. Se till att gå över raderna i tjock svart markering. Barnet kan sedan doppa en svamp i en skål med ljusa färg och tryck över markör linjerna. Denna svamp målning metod gör att de ursprungliga raderna av kortet syns igenom, så att resultatet är en väl utformad mors dag-kort som har varit "färgade i" av barnet. Du kan använda ätbar färg för denna verksamhet också, om du tror att barnet kan försöka äta något av den.