mynewspapers.net

Monteringsanvisningar för Giro hjälmar

Monteringsanvisningar för Giro hjälmar


Giro gör en serie av hjälmar för väg- och mountainbike samt ett utbud av hjälmar för vintersporter som skidåkning och snowboarding. Att få rätt är storlek och passform avgörande för hjälmen säkerhet och prestanda. Giro har föreslagits dimensionering guide och metod för montering av deras hjälmar.

Instruktioner

• Wrap Giro mätning tejpen hittade i rutan hjälm runt kronan i din panna runt på baksidan av huvudet. Har en assistent mark där bandet ansluter. Om hos en återförsäljare, använda Giro passar bandet på displayen.

• Använd tejp mätning för att korsa hänvisning med Giros storlekstabell. Välj en cykling eller snow hjälm statistikförda Giro.

• Placera hjälmen på huvudet och fäst hakbandet. Öppna flikarna chin strap justering och dra på höger hand remmen för att dra åt eller driva remmen genom fliken att lossa. Hålla en 1/4 till 1/2 tums slack under hakan att rymma prata och andas.

• Reach runt på baksidan av hjälmen. Skjut på ratten på baksidan av hjälmen till antingen till vänster för att lossa huvudet passar eller till höger för att dra åt. Gör att hjälmen passar mycket som en boll-cap. Nicka huvudet upp och ner snabbt flera gånger i rad för att se om hjälmen glider över pannan eller ögon. I så fall dra åt hjälmen tills det försenade stoppen.

• Justera hjälmen så den vilar precis ovanför öronen, längs pannan svett i pannan.