mynewspapers.net

Monkey hantverk för barn

Monkey hantverk för barn


Förvandla en apa craft-making projekt i lärorik erfarenhet. Lära barn betydelsen av regnskogar och de varelser som bor i dem när du designar nyckfull monkey objekt. Har barn göra hantverk under en djungel-tema fest; Gästerna kan ta hem dem som gynnar i slutet av födelsedagsfest.

Skum Monkey Mask

Barnen kan göra och visa upp sina egna apa mask mönster under en födelsedagsfest. Skär en monkey face brun craft skumgummit, en mun röd skumgummit och en munkorg och två öron orange skumgummit. Limma bitarna på plats. Klipp ut två öga hål så att barnet kan se samtidigt bär mask. Göra två näsborre hål ovanför nosen. Slå två hål på vardera sidan av masken och tråd en längd av garnet genom dem; Knut ena änden av garnet att säkra det.

Pom Pom apor

Barnen kommer att uppskatta att skapa böjbar apor med pom poms och piprensare. Varmt lim två bruna piprensare mellan två 1-tums brun pom poms att bilda apans kropp, ben och armar. Böj piprensare för att skapa arm och ben former. Limma på en annan brun pom som apans huvud. Fäst små plast googly ögon och små pom poms som öron och en näsa. Limma en piprensare på baksidan av apan att skapa en svans. Barnen kan anpassa sina hantverk apor med hjälp av olika färgade piprensare och pom poms.

Monkey Christmas Ornament

Dekorera din julgran med ditt barns en-av-en-slag monkey-inspirerade ornament. Ornamenten gör också tankeväckande och kreativa gåvor. Köpa ett vanligt glas bollformade prydnad och har ditt barn utforma en monkey face med brun glitterlim. Hon kan skapa en hel uppsättning Handgjorda prydnadsföremål med djungelvarelser.

Monkey bokmärke

Inspirera ditt barn att läsa genom att göra apan-enhanced bokmärken. Spåra en rektangulär bokmärke form på en bit av färgglada papper och klipp ut. Har ditt barn dekorera kort beståndet med monkey klistermärken eller målade med apa-formade schabloner. Försegla bokmärket med ett lager av klar kontakt papper på varje sida.