mynewspapers.net

Monkey & elefant tema Baby rummet idéer



Dekorera sina barns förskola är en av de största sätt de flesta föräldrar förbereda för hans ankomst. Använda ett tema som du har, dina känslor av förnöjsamhet kommer att lugna ditt barn. Design i barnkammaren använder en apa och elefant tema om de är din favorit djur eller om du blev kär i en baby objekt som har apor och elefanter.

Teman och färger

Apor och elefanter är utbredda i några olika teman som du kan använda i ditt barns rum. Ett djungeltema vanligtvis innehåller gröna och bruna med apor, elefanter, lejon och giraffer. En cirkus eller karneval tema kan innehålla tigrar eller lions med ljusa färger som rött. Noaks Ark eller zoo teman kan fokusera på apor och elefanter eller inkludera andra djur också. Om du bara vill elefanter och apor, sprida bilder av två varelser runt i rummet med hjälp av ett gemensamt färgsättning och stil till inredning. Till exempel om du vill ha en blå plantskola, använda sängkläder med blå elefanter och gardiner med blå apor.

Väggarna

Måla väggarna med en lugnande, neutral färg eller inkludera en hela väggmålning om du planerar att hålla apa och elefant temat för ett par år. Använda en kräm eller beige färg om du använder blå eller rosa djur. Rita ett stort träd som täcker hörnet av två väggar med en elefant-- eller en familj av elefanter--under ena sidan av trädet. Skapa en blå himmel som bakgrund med moln, sol och gräs under fötterna. Rita apor hängande från trädet i lekfull interaktion med elefanter. Du kan också dra ett tåg som går runt i rummet med bilarna full av apor och elefanter. Kanske kan en apa ledare dra bilarna full av elefanter. Använda en enkel kantlinje som skildrar djur om du inte vill skapa en hela väggmålning. Eller Använd skal-och-stick Väggdekaler som tillåter dig att enkelt ta bort och uppdatera inredning när tiden kommer.

Sängkläder

Välj en säng som täckt i apor och elefanter som fungerar med ditt tema och färgsättning. Till exempel inte kommer att jungle sängkläder komplettera den blå apor och elefanter på gardinerna. Använd sängkläder som bara har apor eller bara har elefanter om du inte hittar en uppsättning som har både i färger och stil du gillar. Har anpassade spjälsäng sängkläder gjorda för ditt barn om det behövs. Alternativt använda färgade med solid sängkläder och klä upp rummet med apa och elefant tillbehör.

Tillbehör

Upprätta ditt tema och färgsättning med tillbehör. Utskrifter av rosa apor och elefanter kan hänga över skötbordet om du inte har en väggmålning målade på väggarna. Gör din egen mobil med endast små, fyllda apor och elefanter. Schablon bilder av apor och elefanter på barnets leksakslådan och en byrå eller använda nyhet låda knoppar. Linje en flytande hylla med uppstoppade apor och elefanter. Installera apa och elefant krokar för att hänga kläder, hattar och babytillbehör.