mynewspapers.net

MonaVie & vikt förlust

MonaVie & vikt förlust


MonaVie, en fruktjuice säljs endast via multi-level marketing program, innehåller hemlig mängder acai berry, en bär höga i antioxidanter och andra frukter och bär. MonaVie hemsida gör ingen viktminskning fordringar. endast gällande att deras produkter främja övergripande hälsa och livslängd, samt ge antioxidant stöd till hjärta, leder och immunsystemet.

Syfte

Ingen av ingredienserna i MonaVie, en blandning av fruktjuice, främja särskilt viktminskning. MonaVie, kan liksom många juice och färsk frukt, ansöka om förmåner som antioxidant. Antioxidanter binda till fria radikaler, oparade elektroner som skadar celler. En studie av Texas A & M University på acai berry visade en ökning på antioxidanter i blodet efter konsumtion av acai berry massa och juice, Science Daily rapporter. Antioxidanter främjar emellertid inte, viktminskning.

Ingredienser

Förutom acai berry listar MonaVie webbplats 18 andra frukter i alfabetisk ordning, vilket gör det omöjligt att veta vad de viktigaste ingredienserna i juice är. De andra 18 juice innehåller äpple, banan, blåbär, svarta vinbär, blåbär, tranbär, druvor, kiwi, päron, granatäpple och plommon juice, tillsammans med ett antal mindre välbekanta frukter, ingen uteslutande förknippas med viktminskning. MonaVie har inte något tillsatt socker eller artificiella färgämnen.

DOS

MonaVie föreslås dricka MonaVie 120ml två gånger dagligen. Det är inte känt om dricka mer MonaVie än föreslagna har några negativa effekter. 100 ml MonaVie innehåller 55 kalorier, enligt den officiella hemsidan, så MonaVie inte är en kaloririk mat. Lagt till dricka MonaVie istället för frukt-och bärsaft som innehåller socker och mer kalorier kan hjälpa i viktminskning.

Resultat

En studie som perifert behandlar viktminskning och MonaVie var utformat för att testa dess säkerhet snarare än dess effektivitet. Studien, som genomfördes av American Institute of Biosocial och medicinsk forskning och publicerade i maj 2007 av "Toxikologi" tyckte att MonaVie aktiv, som förutom saften är förstärkt med glukosamin, är säkert att dricka. Studien konstaterade också att ingen av mössen hade betydande förändringar i kroppsvikt eller förändringar i mat eller dryck konsumtion.

Överväganden

MonaVie hemsida gör ingen vikt förlust påståenden, även om enskilda distributörer kan göra påståenden inte på den officiella webbplatsen. MonaVie grundare Dallin Larsen medger orden "Det är som vallning katter" att se till att inga distributörer göra overifierade påståenden. Larsen påstår att han påminner distributörer att drycken är "bara en juice", enligt "Newsweek". Som "bara en juice" är MonaVie extremt dyrt; mindre dyra juice kan som innehåller acaibär vara precis lika fördelaktigt.