mynewspapers.net

Möhippa och Bridal Shower spel

Möhippa och Bridal Shower spel


Möhippor är en tid för familj och vänner att få ihop att fira med bruden och duscha henne med presenter. Bridal shower spel är ett sätt att få festen genom att få alla att samverka med varandra. Möhippor är bruden och hennes väninnor som går ut på stan för att fira en höna kväll av dricka och högljudda fest. De består ofta av spel konsekvenser och dares.

Dricka spel

Välja några ord som inte ska nämnas under möhippa. Varje gång någon säger något av dessa ord, måste hon betala konsekvenserna genom att ta en drink eller gör en dare. Några Ordförslag vore ordet bröllop, alla namn på blandade drinkar, brudgummens namn och varandras namn. En annan möhippa dricka spel är när varje kvinna turas om att säga något hon aldrig har gjort. Om någon av de andra kvinnorna har gjort det, måste de ta en drink eller göra en dare.

Introduktion spel

Passera en rulle toalettpapper bland kvinnor och be var och en av dem att riva av mängden ark som hon tror hon behöver. Nästa, har varje dam stå upp och presentera sig själv, tillsammans med säger en sak om sig själv för varje bit toalettpapper som hon har i handen.

Brud råd spel

Ge alla en penna och papper. Har varje dam skriva ner äktenskap råd inklusive matlagning, sovrum och kommunikation råd. Har bruden läsa dem högt och välja sin favorit råd för varje kategori.

Wedding Night Game

Denna bridal shower spel som handlar om bruden är ganska roande. Tilldela en person att skriva ner de första sakerna bruden säger som hon öppnar varje henne gåvor. Efter bruden är alla gjort öppna sina julklappar, har denna person stå upp och läsa dem som vad hon kommer att säga till sin make på deras bröllopsnatt.

Brudklänning spel

Dela in kvinnorna i grupper och väljer en från varje grupp vara modellen. Ge varje grupp en rulle toalettpapper och få dem klä den valda modellen i en bröllopsklänning gjord endast toalettpapper. Låt bruden välja den bästa.