mynewspapers.net

Moen kök kran Reparationsanvisningar

Moen kök kran Reparationsanvisningar


Reparera din Moen kran med en ny patron ersättare om enheten läcker eller presterar dåligt. Detta utbyte installerar en helt ny uppsättning av ventiler i kranen för att uppgradera prestandanivåer och uppdatera enheten. Det är ett jobb för alla som har begränsade eller genomsnittlig erfarenhet hem reparationer och det tar bara ungefär en halvtimme. Den viktigaste delen av projektet är att hitta rätt ersättning patronen för ditt märke och modell av Moen facuet.

Instruktioner

• Stäng av vattnet genom att stänga vattnet ventilerna till kranen under diskbänken.

• Ta bort den lilla varma och kalla knappen på framsidan av kranen att exponera ställskruven. Om det finns ingen knapp, bara leta upp ställskruven och ta bort den. Skruva ställskruven med en insexnyckel och skjut bort kranen handtaget.

• Ta dome muttern av kranen. Detta är en stor, Cylindrisk bit som glider över kranen huvudet. Ta bort basen av kranen (på spray handtag modeller) helt för att komma åt patron muttern. När du ser patron mutter, ta bort den genom att vrida den moturs. Skjut patronen ut och ersätta den med en helt ny.

• Ersätt patronen muttern och dra åt den för hand för att säkra kassetten på plats. Ersätta handtaget bas (på spray modeller) och sedan ersätta kupolen. Enda handtag blandare ersätter du helt enkelt kupolen muttern. Sedan skjut handtaget på stammen av patronen och justera den så att spaken framåt står inför. Dra åt skruven med insexnyckel att hålla det på plats ordentligt Allen.