mynewspapers.net

Modevisning tema idéer

Modevisning tema idéer


Fashion show teman kan göra eller bryta en välgörenhetsgala mode eller, om du är en blivande designer, skapa en buzz för din nya design. Fashion show teman kan vara kreativa, specialiserade eller allomfattande. Brainstorma och vara kreativa och använda några av följande idéer för att komma igång på din väg till en händelse för fashionistas.

Tid Period teman

Tidsperiod teman lägga till roliga och nostalgi din modevisning. Du kan göra "Kom ihåg 70-" eller något liknande för ett tema att visa upp tid pjäser. Det kan hjälpa att få människor i köpa humör när de minns sitt förflutna och den gamla goda tiden.

Säsongsbetonade teman

En "Årets säsonger" tema fungerar för att visa upp mode från alla fyra årstider. Badkläder, shorts och linnen för sommaren; tröjor, ärta rockar och byxor för hösten; rockar, vantar, sjalar och tröjor för vintern. regn slickers, stövlar och Kortärmad toppar för våren. Använda årstiderna att visa upp vad för slitage och när man ska bära den.

Tillbehör

Kanske vill du Visa publiken vad handväska para ihop med jeans och en T-shirt, och hur att samma väska kan arbeta med en klänning. Eller visa hur ett halsband kan lägga stil till en vanlig outfit. Tillbehör teman är roliga sätt att hjälpa människor att tänka bortom outfit och lär dig att maximera utseendet på vad som finns i deras garderober med relativt billiga artiklar.

Film eller bokteman

Film eller bok teman kan ta din modevisning i vilken riktning du vill. En "Twilight" tema kan visa upp goth kläder; en "Jerry Maguire" tema kan visa upp sportkläder; eller välja en "Dirty Dancing" tema att visa upp barndans slitage. En film eller bok tema kan anpassas till alla typer av kläder.

Specialitet kläder teman

Kanske är de kläder du vill visa upp skräddarsydd för en viss grupp av människor. Du kunde ha en mamma- eller underkläder Visa. Eller vad sägs om ett barn kläder Visa?