mynewspapers.net

Moderna badrum designidéer

Moderna badrum designidéer


Moderna rum är mycket populära, och människor väljer ofta för att bära temat in i deras badrum. Sann modern inredning är elegant, färska och rena linjer. När utformar ditt badrum och siktar på en modern look, du bör ha några delar i åtanke.

Färg

En modern färgpalett är en blandning av neutrala och djärvare färg. För ett modernt badrum med en spa-liknande känsla, välja en färgsättning av aqua, vit och silver. Svart och vitt badrum accentuerat med en touch av ljusa färg är vanliga i moderna badrum design. Färger som accent svart och vitt badrum väl: primära green, cherry red, ljust gul, kobolt blå, orange. Här är några andra samtida badrum färg program att överväga: röd, svart, grått och vitt. kricka, chokladbrun, elfenben och tan; rosa, svart, vitt och silver; vit, grå och gul; blek limegrön, mocka och elfenben; lila, röd, gul, vit, svart och grå.

Belysning

Belysningen i moderna badrum bör vara ganska ljus. Skarpa och ljusa ljus går tillsammans med temat för att ha en fräsch, elegant utseende. Om du måste ha dimmer ljus, kan du sätta accentbelysning på väggarna i ditt badrum eller helt enkelt har ditt badrum utformade så att belysningen är koncentrerad från ditt badkar och dusch.

Duschdraperi

I ett modernt badrum är duschdraperiet vanligtvis i fokus. Det är viktigt att du väljer en dusch gardin mönster som är verkligt nutida, vilket betyder att den har rena linjer, lämpliga färger och inga element som distrahera från den, som Frans, spets, volanger eller uddiga kanter. Geometriska mönster, fasta, cirklar, ränder och djärv abstrakta former passar bra i ett modernt badrum. Om du väljer en solid duschdraperi, kan du lägga till dess visuella intresse av ditt val av tyg. I stället för en plast eller vinyl duschdraperi, anser en av metallic satin, slubbed tyg eller ekologisk bomull.

Dekorationer

Inredningen i ditt badrum bör samordna med din Duschdraperi och helst vara i en färg. Till exempel, om du väljer en svart-vit-röda färgsättning, din Duschdraperi ska vara svart och vitt och dekorationer i ditt badrum ska vara röda. Alternativt kan du välja dekorationer gjorda av borstad silver metall, klar plast, glas eller akryl. Dessa material är snygg, har rena linjer och fint kompletterar ett modernt badrum. Tandborste Hållare, tumlare, Tvålkoppar, ljus tallrikar och innehavare, handdukshängare, mjukpapper täcker och papperskorgar kan lätt hittas i dessa material i många rabatt, heminredning, institutionen och design butiker. Om du vill ha en väggmålning i ditt badrum, välja en med en djärv design eller en som är geometriska. Att välja en stil av konst som inte är samtida kommer att kasta av utseendet på du badrum.