mynewspapers.net

Modern Living Room designidéerModern design "kännetecknas av rena linjer och släta ytor utan intrikata detaljer," enligt HomeOwner.net. Några kan likställa modern design med kallt, föga inbjudande inredning av skarp svart eller vitt, men dagens moderna interiörer förkroppsligar livability och ärlig till godhet värme. Monokromatiska färger, bevattnar väggar och färgstarka accenter kan förbättra utseendet på ditt moderna vardagsrum.

Bevattna väggen

En bevattna väggen kan lägga drama, elegans och en del av naturen till ditt vardagsrum. En bevattna väggen är en väggelement som innebär normalt forsande vatten omges av två paneler. Panelerna kommer i material som glas och stål i olika utföranden, till exempel texturerat, pulverlackerade eller blanka. Den bakre panelen, som bevattna flödar, är ofta en metallfinish i färger som svart, skiffer, guld eller silver. Som en mer traditionell vattenfall gör bevattna väggen ett design uttalande samtidigt lägga en air av lugnet som rörelse, till en plats. En bevattna väggen kan vara ett lämpligt tillägg framför en öppen spis i stället för väggdekorationer. Det kan också användas i stället för en öppen spis som kontaktpunkt för vardagsrum design. Belysning är en integrerad del av de flesta vatten vägg mönster. Arbeta med din vatten vägg designer och kanske med inredare, för att välja belysning som kommer att bäst Visa denna dekorativa element, samtidigt på ett adekvat sätt införliva den i ditt vardagsrum design. Bevattnar väggar är relativt avancerade och, från och med 2010, kan köra in tiotusentals dollar. Du hittar dem på anläggningar som design och/eller sälja stora, dekorativa vatten element.

Monokromatiska färgschemaEn av funktionerna i modern design är enkelhet. Den monokroma färgskalan är en av de enklaste och enklaste att genomföra. Välj en färg som kommer att främja humör du önskar: blå är exempelvis en "lugn och vilsam" färg, medan brown lägger till en känsla av stabilitet i ett utrymme, enligt PrecisionIntermedia.com. En monokromatisk blå vardagsrum design kan vara blek blå väggar med ljusblå golvbeläggningar och midnatt blå fönster beläggningar. Brown-familjens system kan omfatta ecru väggar, möbler i beige och choklad och sträva golvbeläggningar.

Färgstarka accenterMånga moderna vardagsrum design är en dämpad färgpalett. En stark skvätt färg, orange, lila eller fuchsia, kan lägga till pulserande energi och modern dramatik i ditt vardagsrum. På din svarta eller djup-brun soffa, kasta ut eller solid-färg kuddar ljusa orange, plommon eller emerald. Lägga till färg till dina väggar via djärvt färgade bonader eller väggdekorationer. Bjärt färgade lampskärmar, vaser eller andra dekorativa föremål kan också lägga till en gnista till rummet. Om du är äventyrslysten, kan du även gå för sittplatser med färgglada klädsel.