mynewspapers.net

Möbler utrymme sparare för barn

Möbler utrymme sparare för barn


Med alla leksaker och spel som barnen har på sina rum, är lagring och utrymmesbesparande idéer nödvändigt för små och delade sovrum. Du kan välja att göra eller köpa utrymmesbesparande barnmöbler. I ett litet sovrum, objekt kan orsaka trassel och rummet kan se ut som en oorganiserad röra. Detta kan åtgärdas när varje objekt har sin plats.

Sängar och sovrum uppsättningar

Utrymmesbesparande sängar för barn kommer i alla former och storlekar. Den grundläggande våningssäng är perfekt för en delade sovrum, så att den extra ytan kan användas av andra möbler. Loft bäddar för yngre barn ger en lek eller lagring utrymme under upphöjda sängen medan det kan dubbla som ett skrivbord där äldre barn kan göra läxor. Under sängen lagring alternativ och captains sängar kan eliminera behovet av en byrå i rummet. Unika möbler alternativ kan även kombinera flera stycken i en - till exempel en loftsäng med inbyggda dresser och skrivbord nedan blir en allt-i-ett sovrum set.

Lek och arbetsytor

Unga och gamla barn kan dra nytta av en tabell eller arbete yta som även fungerar som en lagringsplats. Lift-top skrivbord kan användas av ett äldre barn som yta för att göra läxor, och ger ett förvaringsutrymme under för skolmaterial och böcker. En kort tabell med en lyft upp top eller förvaringskorgar nedan, kan bli en spela tabell för ett yngre barn. Måla en färdplan eller andra kreativa väggmålning på bordsskivan är idealisk för att ge timmars spel.

Lagring sittplatser

Bänk, fönster och stol sittplatser kan alla ha förvaringsfack inbyggda i dem att erbjuda en dubbel plikt säte och lagring område. Dessa lagringsutrymmen hjälpa till att organisera kläder leksaker och spel som annars kan orsaka trassel i barnets sovrum.

Hyllställ

Det finns många sätt att använda hyllor för att spara utrymme i ett barns rum. Hyllor som dubblerar som en docka hus kan användas för att spela och organisera böcker och leksaker på samma gång. Vägghyllor som ger pinnar för att hänga upp kläder, väskor och ryggsäckar spara utrymme. Sling hyllor finns utrymme sparare som du kan lägga till för att begränsa områden. De krama väggen och är utrustade med canvas lyftsling att hålla böcker och andra plana objekt. Hyllor som kombineras med lådor eller förvaringskorgar dölja vissa objekt medan du visar andra.