mynewspapers.net

MMF filtillägg

MMF filtillägg


Åtta olika program använder filnamnstillägget MMF. Filnamnstillägget är ett suffix på ett filnamn och ger en idé av filtypen. Filnamnstillägget har dock inte vara unika. Det är därför så många olika program kan använda samma filändelser även om de är knutna till olika filtyper.

Microsoft Mail

Filändelser MMF är en akronym för Microsoft Mail filen och används av Microsoft för en förlängning på en neutral-postfil för ett e-postsystem Exchange. MMF-filen används huvudsakligen av e-postklient i Windows NT. Detta är tänkt att mata in någon e-läsaren men är inte kompatibel med Microsoft Outlook. MMF-filen används för att hämta meddelanden från e-postservern.

MathMagic

InfoLogic, Inc producerar en ekvation redaktör heter MathMagic. MMF-filen är standard filnamnstillägget för att spara matematiska ekvationer skrivit i ansökan. Men det är främst en textfil, gör införandet av symboler som behövs för att uttrycka formler detta en bildfil format.

Yamaha

Syntetisk musik Mobile Application Format (SMAF) definierades av Yamaha Corporation som en multimedia-fil som kan läsas in och spelas av mobila enheter som mobiltelefoner och MP4-spelare. SMAF fil är märkta med filtillägget MMF. Dessa filer kan spelas på en PC med Yamaha MidRadio spelaren.

AppMind

AppMind är ett nedlagda program testning miljö. Systemet innehåller en metod för att skriva debug-meddelanden till en loggfil från inom programmet genomgår provning.

Måltid Master

MMF är en akronym för måltid Master Format. Måltid Master är en freeware receptdatabas produceras av Episoft system. Tredje parts-webbplatser erbjuder nedladdningsbara recept använda måltid Master Format för data för att göra den kompatibel med måltid Master system. Filer i måltid Master-Format har filnamnstillägget MMF.

McAfee VirusScan

VirusScan är ett antivirusprogram. Dess konfigurationsfil har filnamnstillägget MMF.

Mediaserver bearbetning

Media Processing Server Studio är en programmeringsmiljö att skapa eller redigera ljud för menyalternativ i Media Processing Server (MPS) miljön. Filer med filtillägget MMF innehåller Referensnamnet på objektet sound.

Multimedia Protector

Mirage datorsystem producerar Multimedia beskyddare som förhindrar obehörig ändring eller kopiering av filer. Ansökan har en databas med filen status som lagras i en fil med filtillägget MMF.