mynewspapers.net

Mjuka leksaker att sy för Hand

Mjuka leksaker att sy för Hand


Handsydda leksaker har en hemgjord, nostalgisk känsla och deras snuggly mjukhet gör dem säkert för små barn och djur att leka med. De är en-av-en-slag leksaker gjorda med kärlek till en speciell person eller sällskapsdjur.

Leksaker för barn

Hand-sy mjuka leksaker för äldre bebisar och småbarn, att se till att små bitar inte kan gått upp. Förvandla en hård plast skallra till en mjuk tandsprickning leksak för en baby att tugga på av sy en bit frotté tyg runt den. Att göra dockor och uppstoppade djur av mjuk, filt tyger fyllda med bomull, eller göra bad kompisar från svamp och disktrasa material. Du kan även göra mjuka byggklossar av sömnad tyg rutor tillsammans och fyllning med bomull eller skum. För en nostalgisk känsla, använda färgrutor av tyg från en baby gammal filt, lathundar eller uppstoppade djur göra personlig leksak block för den växande unge.

Leksaker för husdjur

Underlätta plast boll leksaker för katter och hundar att leka med genom sömnad i en bit tyg som är lätt att bat på, klo och tugga. För katter, strö kattmynta in i tyget före sömnad stänga och fäst några tofsar av tyg till stoppade bollen för katter att jaga och fånga. Sy Sega leksaker för hund ute frottéhandduk och remsor av rawhide eller fläta tjocka tyger tillsammans för en Sega rep dra. Klä en frisbee med tjockt tyg och en limpistol för ett snabbt sy projekt utan en nål och tråd, och hindra grov, plast kanterna från styckning i fidos tandkött under en omgång fångst.