mynewspapers.net

Mjuk topp Jeep Wrangler instruktioner

Mjuk topp Jeep Wrangler instruktioner


Jeep, etablerades 1941, är den äldsta terränggående fordonet. Många tycker detta är en stor familj fordon, en bil för bogsering eller ens för 4 x 4-körning. Många tycker personalisering en stor del av att äga en jeep, som det finns många produkter tillgängliga för att göra dem fordonet unikt. Den mjuka toppen är ett populärt val för många, och korrekt installation gör detta ett enastående komplement till alla Jeep Wrangler.

Instruktioner

• Placera den mjuka toppen metallramen på jeepen. Det finns rails på vardera sidan av jeepen ovanför hjulhusen. Ramen glider på rälsen och stannar vid dörrarna. Det finns två armar som uppkommer från sidorna av ramen och ansluta till sidorna av vindrutan. Inga verktyg behövs för att ansluta ramen över jeepen.

• Förstå den mjuka toppen och Lägg försiktigt upp över ramen. Windows bör läggas åt sidan.

• Stick plast remsan längs främre delen av toppen i den järnväg som är på den högsta punkten på vindrutan. Flytta till den bakre hörnen, dra varje sida så den plast remsa, eller löpare, placeras i hörnet hållaren i varje hörn. Denna process håller den mjuka toppen på plats.

• Ange jeepen och fäst den Jeep sufflett till centrum och bakre delen av ramen.

• Placera plast löparna i rotorskruvarna sedan zip passagerarsidan Fönstren för att mjuka upp. Dragkedjorna är på toppen och sidan av fönstret, och löparna är på motsatt sida och botten av fönstret.

• Sätt in den bakre hållare bar i den nedre delen av bakrutan. Flytta till toppen och sidan dragkedjorna och bifoga fönstret till den baksida änden av den mjuka toppen. Glida i hållare bar och avslutas på fönstret. Glida i baren på löpare på jeepen ovanför bakluckan.

• Installera de främre fönstren i dörrarna, om tillämpligt. De tre metall stift på Fönstren är placerade i kragarna på dörren. Plast remsan infogas i löpare. Ett kick är ansluten till dörren närmast motorhuven av jeepen. Om du äger full Ståldörrar, hoppa över detta steg.

• Fäst de mjuk topp snaps på ramen, ovanför förarnas och Passagerarnas windows att hålla upp på plats under körning.