mynewspapers.net

Mjölk kanna jul hantverk

Mjölk kanna jul hantverk


Istället för att kasta omvandla din tomma mjölk kannor i soporna, dem till smart jul hantverk som kommer att glädja dina barn och lägga till en touch av holiday cheer hemma. Med grundläggande hantverk leveranser och begränsad crafting skicklighet, kan du skapa mjölkkanna jul hantverk enkelt. Involvera barnen i crafting processen för att verkligen sätta hela familjen på humör för att fira säsongen.

Renar spargris

Alla dessa nickels och dimes lägga upp snabbt. Uppmuntra ditt barn att börja spara pengar med en festlig renar spargris. Lätt sand på utsidan av en tvättad och torkad mjölk kanna med en bit extra fint sandpapper. Placera den tomma mjölkkanna på sin sida med handtaget uppåt. Skär två toalettpapper rullar på mitten och fäst under med maskeringstejp för benen. Klipp ut horn från tan färgad kartong och bifoga till toppen av kannan med maskeringstejp. Skär en kortplats på kannan för pengarna. Försegla ojämna kanter av facket med maskeringstejp. Måla hela utsidan av kannan och ben med brun akrylfärg. Måla på ytterligare ansiktsdrag och limma ett par googly ögon att slutföra ansiktet. Linda en bruna piprensare runt en penna för att krypa och limma på den bakre delen av kannan som svansen.

Santa godis skålen

Ingenting är sötare än godis under jullovet. Gör en festlig Santa godis skålen genom att skära ett stort hål i botten av framsidan av en tvättad och torkad mjölk kanna att fungera som "mun" eller öppning. Kassera utskuren portion så att du är kvar med en fri öppning. Handtaget ska vara Vänd baksidan. Lätt sand utsidan av kannan med fint sandpapper. Måla kannan med Röd akryl färg och lim bomullstussar runt gränsen till cutout. Limma mer bomullstussar under cutout att bilda ett fluffigt vitt skägg. Limma googly ögon på kannan ovan cutout och måla på ytterligare ansiktsdrag. Fyll "munnen" med godis att slutföra.

Julgran Luminary

En vanlig mjölkkanna förvandlas till en glödande ljuskälla som är passande nog till grace middagsbordet. Allt du behöver göra är avskuren pip och handtag av en mjölkkanna. Lätt sand det främre yttre av mjölk kannan och måla en bild av en julgran på det med akrylfärger. Limma på små utsmyckningar, som pärlor eller plast ädelstenar, som ornament. Fyll botten av kannan med två eller tre inches av sand. Infoga ett tänt Ljuslykta eller batteridrivna ljus i centrum av sanden för att belysa kannan.

Jul korg

Avstå från Julstrumpa i år och välja en festlig korg istället. Skär en mjölkkanna i halv, precis vid den punkt där den nedre änden av handtaget vilar så att du har en perfekt skål form. Lätt sand utsidan av korgen och måla på en attraktiv mönster med akrylfärg. Slipa ner de skurna kanterna korgen att jämna ojämna kanter för att förhindra nedskärningar eller repor. Binda en stor sammet band runt kanten av korgen och lim på plats. Fyll korgen med strimlad tidningen eller semester omslagspapper. Använda korgen i stället för en traditionell Julstrumpa. Anpassa den med barnets namn skrivet i tyg färg längs ena sidan av bandet. Fyll den med alla de "strumpan" stuffers som du har i beredskap för ditt barn.