mynewspapers.net

Mittpunkten hantverk idéer från CD behållare

Mittpunkten hantverk idéer från CD behållare


En kreativ Central kan omedelbart liva upp en bordsskiva. Att göra din egen från grunden med hjälp av gamla CD behållare är ett billigt och miljövänligt projekt. Med den ökande populariteten av digital musik data överför har många människor lite användning för sina gamla CD containrar. Sätta dessa castoff plast innehavare att använda i craft-projekt som en påhittig alternativ att kasta bort dem.

Belyst konst

Använda akrylfärg för att skapa en bild på en enda CD-fodral, lämnar områden av klar plast synliga klar plast omslaget. Öppna fallet så att locket är upprätt, men något vinklade, och säkra den med lim på gångjärnen. Placera ett LED ljus på CD-facket att lysa upp din design bakifrån. Detta projekt ger mjuk belysning för en romantisk dukningen för två. Det är också användbart för att skapa en kuslig känsla för en Halloween tabellen arrangemanget, liknar en jack-o'-lantern.

Blomvas

Vända locket på en 100-skiva klar plast spindel fall uppochner gör för en enkel och hållbar vas för växter eller dekorativa grenar. Dekorera utsidan av vasen med målade ränder eller en annan design och belägga det med en klar akryl sealer att förhindra vattenskador. Detta projekt fungerar också bra för krukväxter eftersom plast fallet kan stödja den extra vikten av smutsa.

Rock Garden

När vände upp och ner, kan locket på en mindre 25-skiva klar plast spindel fall användas att skapa en liten rock trädgård att dela på ett middagsbord eller på ett soffbord. Helt enkelt fylla behållarens lock med sand (regelbundet eller färgade) och lägga till stenar och andra objekt. Du kan också använda ett texturerat sprayfärg till ytbehandlar av fallet före fyller det för att uppnå en mer naturlig look.

Holiday Candy burk

Skapa en godis burk från locket på ett 50- eller 100 plast spindel fall är lämplig för bara om någon semester eller fest. Flip locket upp och ner och dekorera med holiday tema band, klistermärken eller omslagspapper. Ladda upp det med godis och placera den mitt i din matsal eller soffbord till efterrätt. Skapa en uppsättning dessa godis burkar och använda dem för parterna.