mynewspapers.net

Mittpunkten frukt tallrik idéer

Mittpunkten frukt tallrik idéer


Oavsett om du planerar en fancy mottagning eller en avslappnad samvaro, använda frukt för att göra en fantastisk och ätbara mittpunkten. I vissa fall kan stommen också fungera som efterrätt, vilket sparar tid och pengar. Fyll vaser och andra behållare med hela frukter, såsom citroner och limefrukter, lägga till en ny pop av färg till din fest; använda resterna göra saft eller swatcha snart följande dag.

Hela citroner och limefrukter

Färgsprakande citroner och limefrukter lägga till en pulserande touch av färg till sommaren part. Fyll en stor vas med hela citroner och limefrukter och stick plast blommor mellan dem; Du kan också använda blomsteraffär skum för att hålla dem på plats. Experimentera och ha kul med färgkombinationer. Vita kallor lillies ser färska mot kontrasten av gula citroner, medan ljusa rosa orkidéer kommer att komplettera limegrön för ett tropiskt inspirerade soirée. Som vaser i centrum av en tallrik fylld med styckade citrus skivor, som kan användas som snacks eller som drink garnering.

Frukt "blomsterarrangemang"

Använda bitar av frukt i stället för blommor för att skapa god höjdpunkten arrangemang; Gästerna kan mellanmål på inredningen i hela partiet. Fyll en stor behållare som kompletterar ditt parti tema med blomsteraffär skum. Skär upp bitar av frukt som jordgubbar, vattenmelon och ananas och skjut dem på trä pinnar; sätt in pinnar i skummet. Bli kreativ genom att skära ananas till blomma former, med en melon bollen som centrum. Använda choklad-doppade jordgubbar som en särskild behandling. Du kan också beställa arrangemanget färdiga från företag som ätbara arrangemang (se resurserna nedan).

Cascading fruktfat med Dips

En sammanhängande frukt tallrik mittpunkten fylld med läckra bitar av frukt kommer att glädja gästerna. Köpa en vacker glas tallrik och lager med olika typer av frukt. Användning jordgubbar och ananas skivor, orange kilar och klasar av gröna och lila druvor att skapa en stor hög med frukt. Halvera en ananas och core. använda den återstående "koppen" för att hålla dips som chokladsås och krämig vanilj yoghurt. Placera tallrik i centrum av ditt bord och låt partysugna att mumsa på den friska behandlar hela get-together.

Säsongens frukter

Använd enkla naturliga skönheten i frukt för att skapa charmiga säsongens viktigaste inslaget skivorna. Fyll en stor kristall vas med en blandning av röda och gröna äpplen för ett tacksägelse parti, som kommer att ge tabellen en pop av färg samt ge mellanmål och efterrätt alternativ. För jul, fylla en skål med apelsiner, tranbär och kottar för ett festligt utseende.