mynewspapers.net

Mini trådlös optisk mus instruktioner

Mini trådlös optisk mus instruktioner


Bärbara datorer kan du arbeta utan sladdar. Medan de flesta bärbara datorer är utrustade med en pekplatta, föredrar vissa människor att arbeta med en mus. En trådlös mus enhet består av en mus och en Bluetooth- eller USB-sändare. En trådlös mus kräver en strömkälla eftersom det inte får ström från USB-anslutningen. En del musmodeller använder laddningsbara batterier för en bas, medan andra använder engångsbatterier. Kontrollera dina instruktioner för din individuella modell.

Instruktioner

• Öppna förpackningen som innehåller musen. Inuti hittar du en mottagare och musen. Vissa modeller inkluderar batterier medan andra inte.

• Öppna batterifacket på musen. Sätt i batterierna enligt de positiva och negativa tecken i kupén. Stäng batterifacket.

• Aktivera musen. Beroende på modell, musen kan aktivera automatiskt eller kan ha en switch.

• Ta bort USB-mottagaren. De flesta mini musmodeller har ett sätt att fästa USB-mottagaren till musen. Detta håller två stycken tillsammans när inte i använda och förhindrar att förlora den lilla USB-mottagaren. Vissa mottagare passar in i en kupé på botten, medan andra passar in i ett utrymme i batterifacket.

• Starta upp din dator. Anslut mottagaren till datorns USB-port. Datorn bör automatiskt ladda upp de nödvändiga drivrutiner och installation data.