mynewspapers.net

Mini Cooper Tips

Mini Cooper Tips


Enligt Edmunds.com debuterade sub subcompact Mini Cooper i stora Storbritannien 1959. Den brittiska Mini, tillsammans med Mini Cooper, kom till USA på 1960-talet. Även om Mini föll onåd under en tid--som bränsleslukarna styrde vägen--det gick tillbaka i 2002. Av 2007 fick bilen en mekanisk makeover. Mini kan emellertid en idiosynkratiska bil. Och några felsökningstips kan gå en lång väg att fullända Mini Cooper totalupplevelsen.

Windows, ABS och kallt väder Beep

Mini Cooper är känd för windows som misslyckas med att släppa när dörrarna är på glänt. En mekaniker kommer att berätta problemet är sannolikt en "förvirrad system". Denna förvirring kan uppstå när du har tryckt på fönstret switch för att se till att Fönstren är fullt upp men de är redan upp. Detta gör systemet tror att Fönstren måste stängning. Engagera sig och hålla, fönstret switch i uppfällt läge att övervinna detta. Räkna med att höra ett clunking ljud snart efter start av bilen och när du når uppåt 15 mph. Detta är en automatiserad testning av ABS (låsningsfria bromsar). Centrallåsningen avger också en clunking buller, men det är inte något att oroa sig för. Mini Coopers från årsmodell 2002 på har en kall temperatur signalanordningen. När utomhustemperaturen når 2.78 grader Celsius, hör du ett klockspel eller ljudsignal och en avläsning alert. Detta utvecklades för att göra förare medvetna om utvecklingen av svarta isen på vägbanan.

Hastighetsmätare och huva

Mini Cooper hastighetsmätare tenderar att skaka när datorn växla tillbaka till dess förinställningar. Du ser detta ske spontant om batteriet har tagits bort eller senast när nyckeln är vände sig till den andra positionen och underhålls det för mer än 60 sekunder. Detta bör inte leda till att du oroa dig om inte skakar inte stoppa. I vilket fall, se din återförsäljare. Ibland, kommer inte att den Mini bonnet öppna. Ett rekommenderat knep är att sätta press på motorhuven medan en vän bogserbåtar spaken. Om inte detta team-inspirerade synsätt, du måste ta bort höger framhjul och släppa fångsten för hand. Detta problem inte ska uppstå i 2007 modeller.

Varm motor och lågt oljetryck

Minis kan ibland överhettas. En lösning som inte är specifika för Minis är att engagera ditt värmesystem och vända den upp full-blast. Detta överför motorns värme till stugan, blåser varm luft från motorblocket. Även om detta inte kommer att åtgärda problemet, kommer att det köpa dig tid att komma till någon som kan. Ett lågt oljetryck ljus är något ganska seriöst. Inte panik om du är inför denna varning ljus i din Mini, emellertid. Oljefilter i en Mini Cooper är försedd med en patron som våren-laster filtret mot olja filter cap och bas. Om din mekaniker glömmer att fästa patronen, kommer inte att filtret försegla som det borde, orsakar lågt tryck. Se bara till att patronen gör det där.