mynewspapers.net

Mini Cooper programmering verktyg

Mini Cooper programmering verktyg


Mini Cooper är en bil som nu produceras av BMW, men det gjordes ursprungligen av den brittiska Motor Corp Dessa bilar är extremt liten och allmänt bränsle mer effektiv än större fordon. Mini Cooper och Cooper S program kan du se vad som är fel med bilen, och vissa av dessa program kan även öka prestanda. De alla kräver en avgift för att använda.

Diagnostiskt verktyg

Den bayerska Technic diagnostiska verktyg fungerar på de flesta BMW bilar och Mini Cooper R50 och R56 modellerna. Detta verktyg utgångar-felkoder, som du kan slå upp för att avgöra vad som är fel med ditt fordon. Det gör att du kan ställa in tjänsten påminnelser, som du vet när du har att göra saker som oljan. Andra funktioner inkluderar möjligheten att registrera information från din kontroll enhet, som visar i realtid. Sedan kan du exportera data till Excel antingen CSV-fil (kommaavgränsade värden). Andra funktioner inkluderar möjligheten att skicka meddelanden till kontroll enhet och Visa information om motorstyrenheten (ECU). Detta bayerska Technic diagnostiska verktyg fungerar på följande system: airbag, ABS (låsningsfria bromsar), air conditioning, larm, centrala elektronik, motor, uppvärmning och överföring. Det använder ett grafiskt användargränssnitt, vilket innebär att du kan använda detta verktyg utan att behöva skriva kod. Det finns en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti om det här verktyget, och den ansluts till datorn i stället för att behöva löda den i.

UNICHIP

UNICHIP programmet är en Uppgraderingssats för programvara som är kompatibel med både Mini Cooper och Cooper S modeller. Detta verktyg kan du öka HÄSTKRAFTER (en mätning mellan 735.5 och 750 Watt) av din bil och ökar vridmomentet. Detta verktyg kan du förbättra det totala resultatet av din motor samtidigt hålla fordonet i ett stabilt tillstånd också. När du ansluter detta verktyg till din bil, kommer det ut en grafisk karta över bilens prestanda och de ändringar som du gör till den.

GIAC

GIACS programvara kan du manipulera och förbättra hästkrafter och vridmoment. Det du kan också förbättra hur bränsle och luft pumpar genom ditt system. Detta verktyg behöver inte skall lödas in i ditt system. Däremot funkar det genom Flashloader, som är ett Windows-baserat program som du antingen installera i din dator eller mobil enhet. Du sedan in den i ECU serieporten på instrumentpanelen.