mynewspapers.net

Mini Cheesecake skorpa recept

Mini Cheesecake skorpa recept


Ingenting gör en persons mun vatten som en bit ostkaka. Oavsett om cheesecake är mini eller stora, det är en drömmande dessert. Det finns många recept att göra ostkaka och skorpan. Alla lägga till sin egen speciella stil, men en grundläggande graham kracker skorpa är allt du behöver göra om du gör mini cheesecakes. Inte bara är det enkelt, det också smakar bra och du behöver inte många ingredienser.

Samla in ingredienserna

När du gör din mini cheesecake skorpor, behöver du 1,5 koppar krossade graham crackers, ¼ kopp vanligt vitt socker och 5 msk smör. Du kan antingen använda papper cupcake hållare för att sätta din skorpa i eller sätta skorpa direkt i en aluminium cupcake hållare. Detta recept gör cirka åtta skorpor. Du kan också lägga till kanel om du vill.

Blanda skorpan

Krossa 1,5 koppar graham kex. Du kan placera de hela graham kex i en plastpåse och krossa dem med handen eller en kopp. Detta kommer att hålla alla smulorna tillsammans, och du kommer inte ha en röra att städa upp. Placera din krossade graham kex i en medelstora bunke. Häll socker i skålen och blanda det med graham kex. Smälta din smöret och häll det i graham kex och socker. Blanda ingredienserna. Se till graham kracker blandningen är helt fuktade med smöret så skorpan kommer att hålla ihop och inte falla sönder.

Fylla koppar

Om du använder cupcake hållare, placera en innehavare till en öppning i en cupcake pan som rymmer åtta cupcakes. Om inte, du kommer att fastställa skorpa blandning direkt i pannan. Gröp ur en rågad matsked skorpa blandning och placera det i en hållare. Med hjälp av fingrarna, krossa skorpan ner ordentligt i botten av innehavaren. Fortsätt fylla varje innehavare och smashing jordskorpan ner så det kommer att hålla ihop. När du har din innehavare fylld med graham kracker skorpa, kan du sedan fylla varje innehavare med cheesecake recept du väljer. Kom ihåg att kyla cheesecakes när de är avklarade så de inte förstöra.