mynewspapers.net

Mini Bundt Cake Pan idéerMini bundt kastruller är små, runda kakan kokkärl med räfflade eller gratinerad sidor och ett hål i mitten. Mini bundt kastruller säljs var för sig eller i uppsättning av sex, anslutna på en bakplåt. Några är silikon, medan andra är metall med en non-stick beläggning. Du kan använda dem för att göra individuellt, nostalgisk desserter eller ge dem som unika gåvor.

Tårtor

Precis som cupcakes finns i miniatyr, portionde versioner av din favorit kakor, är mini bundts mindre versioner av din favorit bundt cake recept. Se mini kaffe kakor, med en glasyr glasyr eller farinsocker crumbles över toppen, för en frukost, brunch eller kaffe tillsammans. Pund kakor fungerar också bra för morgonen måltider. Försök ängel mat kakor eller rika choklad kakor i bundt kastruller, fylla centrum med färska bär, glass eller vispad grädde. Damm på insidan av kastruller med mjöl innan du fyller dem med smeten. När de är klar bakning, placera dem upp och ner på en kylande rack och låt kakan pop ut som de svalt.

Gåvor

Mini bundt kakor gör en söt, välsmakande gåva. Pudra dem med florsocker och lägg dem i en liten klar eller kartong. Placera en etikett eller ett kort på toppen av lådan med din känsla. Placera dessa kakor på dukningen av varje av dina gäster på ert bröllop, tebjudning eller bankett. Enkel gåva kommer att dela din uppskattning av deras närvaro och kommer att försvinna i magar av dina gäster utan att belamra deras hem.

Natur

Använda cirkulära arten av mini bundt kastruller för att göra behandlar för fåglar och smådjur som bor utanför ditt hem. Mix klar, smaklösa gelatin, som har förberetts i kokande vatten, med fågel frö eller animalisk föda. Häll gelatinet mixen i mini bundt kastruller. När de har skapat, skjut blandningen ut och binda ett band genom hålet av cirkla. Häng mat från en spik eller post, på din veranda. Låt dem bli blöt inte eller de smälter.

Alternativ

Använda formen gjutna av bundt kastruller för att skapa andra godsaker. Kontrollera vad du lägger i pannan kommer att glida tillbaka ut. Den slingrande gelatin är det en bra kandidat. Fyll pannan endast ¾ full, lämna utrymme på toppen av pannan. När gelatinet har satt upp, ställa kastruller upp och ner på en tallrik och låt gelatin bilden. När du vill göra något mindre hala, till exempel ris spannmål snacks, Använd en silikon kastrull som du kan böja och vik dra objektet ut.