mynewspapers.net

Mindre än 400-kalori måltid idéer

Mindre än 400-kalori måltid idéer


En full lunch eller middag består av en huvudrätt och minst en sida skålen eller en stor sallad toppad med protein som kyckling eller lax bitar. En komplett frukost innehåller en kombination av frukt och fibrer eller fibrer och protein. Men undrar vissa människor hur du kan packa en hel måltid i mindre än 400 kalorier. Detta är möjligt om du väljer rätt typ av livsmedel och uppmärksamma portionsstorlekar. Nutritionist Natlie Butler säger en frisk del av kött och en sida skålen är ungefär storleken på en kortlek eller kort eller din handflata. Sallader är dock det enda undantaget eftersom mörka bladgrönsaker är låga i kalorier. Välkommen att äta så mycket sallad som du vill, men gå lätt på förbandet.

Choklad hallon havregryn

Power upp för dagen genom att äta en frukost som innehåller både fibrer och frukt. Koka 1/2 kopp torkad havre med rent vatten och rör om tills Havre är klar matlagning. Koka havre i några minuter tills du når din önskad konsistens. Blanda i 1/4 kopp halvsöt choklad chips och tillsätt 1/2 kopp av hallon. Belopp som ingrediens i denna måltid är tillräckligt för att föda en person. "Förebyggande" magazine innehåller denna måltid 419 kalorier med 1 full kopp av hallon; men klippa din hallon ner till 1/2 kopp i stället för en full kopp ger måltiden till 389 totala kalorier.

Lax sallad

En sallad med hackade lax bitar på toppen fungerar bra för middag eller lunch. Ånga en knytnäve-stora mängd lax i en tier ångbåt. De flesta ångkokare kräver tre koppar vatten i botten för att ge tillräckligt ånga för att laga mat. Spridning 1 tsk olivolja ovanpå laxen. Täcka din ångkokaren med lock och låt fisken att koka i 15 minuter eller tills fullt gjort. Medan din lax matlagning, koka 1/2 kopp broccoli i 10 minuter. Dränera broccolin och låt den svalna. Finhacka laxen i lagom stora fyrkanter. Förbereda en sallad som innehåller broccoli, 2 msk granatäpplekärnor, 1 msk pumpafrön, 1/4 kopp hackad romansallad och 1/4 kopp hackad vattenkrasse. Placera lax bitar ovanpå sallad och garnera med citron kilar. Detta tjänar en person. Enligt BBC god mat hemsida är de totala kalorierna i denna måltid 320 kalorier.

Pasta Bolognese

"Förebyggande" tidningen säger pasta bolognese innehåller mindre än 400 kalorier när förberedde ett visst sätt. Denna maträtt är en hel måltid eftersom pasta, sås och kött finns i princip tre sida rätter i en. För att göra detta recept, häll fyra kannor vatten i en stor kastrull och placera på spisen. Ställ ugnen på hög värme och Lägg 1 msk olivolja i vattnet och koka upp. Lägga till fem torkad karljohanssvamp i vattnet och häll en kopp pasta skal eller zita pasta i potten. Låt pastan och svamp att koka i 10 minuter eller tills genomkokt. Använda en sil rinna nudlar när det är gjort matlagning. Koka 1/2 pund extra magert köttfärs i en stekpanna på spisen. Tillsätt 1 tsk torkad basilika 1 tsk chilipulver till köttet och rör om. Lägg sedan till 1 msk finhackad gul lök. Lägg till en nypa svartpeppar och sila allt fett från kött. Fortsätta laga mat tills köttet är helt klart. Lägg sedan till en can (salt-fri) tomatsås. Tillsätt 2 msk av ricottaost och servera. Detta recept serverar två personer. Denna måltid fungerar också bra för lunch eller middag. Enligt "Förebyggande" magazine är de totala kalorierna i denna måltid 399.