mynewspapers.net

Min Vicks Vapor luftfuktare inte VaporizingOm någon är sjuk eller om du önskar en högre luftfuktighet på vintern, kan en Vicks Vapor luftfuktare, eller förångare, du skicka varm fukt i luften i ett rum inom en kort tid. När din luftfuktare stannar förångning, även om det är fortfarande i skick annars måste du felsöka problemet att lösa. En av de vanligaste frågor som rör en luftfuktare förmåga att vaporise är träskor orsakas av kalkavlagringar och andra mineralfyndigheter. Behandling av dessa frågor det missförhållandet och returnerar din luftfuktare funktionsduglig.

Instruktioner

• Häll 2 dl vit vinäger i vatten facket av Vicks Vapor luftfuktare. Lägga till kallt vatten till facket tills den når "Fullt" sortiment.

• Slå på Vicks Vapor luftfuktare och låt den gå tills den vatten facket är nästan tom, men inte torr. När ättika lösning går igenom luftfuktare, det tar bort kalkavlagringar och andra mineraler igensättning av förångare så vatten kan flytta genom att skapa fukt släppt igenom förångare.

• Kombinera en del citron saft med två delar bordssalt att göra en Mineralisk deponering att ta bort klistra in. Fukta en ren trasa och Applicera pastan. Skrubba återstående kalkavlagringar off interiört och exteriört av Vicks Vapor luftfuktare med pasta och sedan torka av ytorna med en ren, fuktig trasa.

• Lägga till 4 msk vit vinäger till din Vicks Vapor luftfuktare varje gång du fylla på den för att förhindra ytterligare träskor bildas.