mynewspapers.net

Min uteplats värmare kommer inte bo upplysta

Min uteplats värmare kommer inte bo upplysta


En uteplats värmare kan hålla dig varm och toasty när du vill sitta ute i kyligt väder, men det är värdelöst om det inte kommer att stanna upplysta. Många faktorer, såsom ett skyfall, snöstormar och blåsigt väder, kan träda i funktion samtidigt försöka identifiera varför värmaren inte vistas upplysta. Ta hand om din uteplats värmare genom att hålla det från destruktiva väder och rengöring ibland kan hjälpa det lyser upp och förbli.

Instruktioner

• Vistelse tydliga element. En vind kan blåsa ut och regnvatten kan släck en värmare brand. Fly regnet genom att placera värmaren under ett tak eller en markis. Placera värmaren framför vindspärr, till exempel en lång vägg, om hårda vindar som är problemet. Placera den i ett garage eller skjul när det inte används.

• Rengör piloten. Sådan uppbyggnad som smuts, spindelnät och olja kommer att orsaka aggregatets brand att gå ut. Stänga av gasen, fukta en trasa och torka upp i värmaren. Använd en handduk för att rensa ut duk och smuts.

• Rengör termoelementet. Termoelement, kan efter fyra till fem år av användning, samla smuts och insekter. Lyfta skyddande lågan skärmen av värmaren, skruva loss muttern och dra ut termoelementet. Med en vattenslang, skölj insidan av termoelement röret, låt det lufttorka, sedan återkoppla den. Med en ren termoelement, gas kan resa till lågan lättare och värmaren stannar upplysta.

• Återanslut löst gasventilen, om det behövs. Gasventilen är vredet som låter dig kontrollera aggregatets gastryck. Använd en skiftnyckel för att dra åt kopplingen mellan gasventilen och pilot församling. Dra åt inte ventilen för mycket eller det kommer att bryta. Denna anslutning kommer att förhindra gasläckor och hjälpa din uteplats värmare behåller sin flamma.

• Kontrollera om en gasläcka. Blanda tvål och vatten i en hink, sedan tillämpa lösningen till aggregatets uteplats slang. Om bubblor bildas när värmaren är på, så har du en gasläcka. Eftersom gasläckor är mycket farligt och svårt, är det bäst att du tar din uteplats värmare till en lokal tjänst professionell för att reparera en.

• Köpa en uteplats värmare cover. Varuhus, som Target och Walmart Sears, bär universal covers som finns i flera färger. Sätt locket över värmaren och dra det för att skydda aggregatet från elementen.