mynewspapers.net

Min Sonicare Elite inte kommer att hålla en avgift

Min Sonicare Elite inte kommer att hålla en avgift


Ett fulladdat Sonicare Elite elektrisk tandborste bör ge ungefär två veckor borstning för två minuter borsta två gånger om dagen. Om det inte ska ha en laddning räcker för varje borstning, du har laddat batteriet felaktigt, enheten behöver rengöras eller batteriet är inte längre bra. Sonicare Elite batterier är inte utbytbara, men Philips, tillverkaren, säger de ska pågå i flera år. Om batteriet fortfarande inte kommer att hålla en avgift även efter du har rengjorts enheten och sett till att du laddningen korrekt, kanske du behöver en ny tandborste. Kontakta Philips innan du köper en, att ytterligare felsöka problemet och diskutera eventuella garantivillkor.

Instruktioner

• Anslut laddarens nätkabel till en levande eluttag som levererar spänning som anges på undersidan av din laddare. Använd inte ett uttag som kontrolleras av en strömbrytare, eller makt kunde stängas av innan laddningen är klar.

• Ange botten av din Sonicare Elite ordentligt i laddaren så att det gör fullständig kontakt. Indikatorlamporna grön avgift ska lysa upp i ett blinkande, stigande mönster att indikera att batteriet laddas. Ta inte bort tandborsten från laddning stationen tills lamporna slutar blinka och lyser upp kontinuerligt, som anger tandborsten är fulladdat. Om batteriet är helt spenderas, tar det 24 timmar att ladda fullt.

• Rengör laddare och handtaget för att ta bort eventuella uppbyggnaden som kan medföra att tandborsten laddning korrekt. Använd en fuktig trasa och en mild tvål droppe att försiktigt torka både tandborste handtag och laddare. Att laddaren gott om tid att torka innan du kopplar in den tillbaka in i ett eluttag.