mynewspapers.net

Min övervåningen toalett går långsamt

Min övervåningen toalett går långsamt


En trappa upp toalett kan täppa bara så ofta som en nedre toalett, även om det bör ha en gravitationell fördel med dräneringssystemet. Även om den nedåtgående flöden bör ge toaletten mer rodnad kraft, problem som trasiga mekaniska delar eller ett avlopp täppa kan göra vatten toaletten gå långsamt eller inte alls.

Flushing felPå övervåningen toaletten kan gå ner långsamt på grund av en rodnad drift fel inom tanken själv. Stängnät ventil täcker hålet där tanken vatten går ner, tvingar din toalett att spola. Om stängnät ventilen inte öppnas hela vägen, går inte mycket vatten genom för att generera den rodnad kraft behövs. Stängnät ventilen öppnas av en kedja som är ansluten till en rodnad arm. Om kedjan är för lång eller trasiga, kan det inte lyft ventilen ordentligt.

Igensatt toalett

Toaletten kan delvis igensatta med osedda föremål, att förhindra toalett vatten från att gå ned i avloppsröret. Täppa kan orsakas av en massa toalettpapper eller andra mjuka föremål som när bunden, blir en mer solid objekt som stör vattenflödet. Igensättning objektet kan fastna inuti toalett fällan, som syftar till att fånga dessa objekt innan de skada ett avlopp. Andra föremål, som små leksaker, kan fastna i fällan och blockerar delvis vattnet. De kan tas bort för hand eller med hjälp av en toalett skruv. Borren har en flexibel linje med en krok i slutet som du kan sticka i toalett skål hålet. Du snake"" skruven genom att manipulera det roterande handtaget fram och tillbaka tills du lossa igensättning objektet.

Igensatt avlopp

Även om en trappa upp toalett ska ha en bra vikt foder för spolning, kan ett igensatt avlopp sakta ner. Bli kan igensatta avlopp från toaletten om fett, olja och andra icke-lösliga vätskor konsekvent spolas ner i toaletten, bildar en restprodukt inuti rören. Över tiden, bygger upp och börjar fånga andra föremål som tuggummi, minimalt utrymme för vattenflödet. I sådana fall kan en kemisk ansökan eller varmvatten användas att lossa upp eller förstöra återstoden.

Säkerhetskopierade avloppet System

Om ditt hem eller grannskapets dränering och avlopp system är fel, kan det orsaka en tillbaka upp i mer än bara din övervåningen toalett. En säkerhetskopierade systemet kan bromsa eller stoppa alla hushåll avloppsrör. Du kan kontrollera detta genom att titta på andra vattenbaserade avlopp system i ditt hus som din tvättmaskin eller en annan toalett. Om detta är den troliga orsaken, kan du behöva ringa en professionell för att avgöra huruvida det är ditt hem eller grannskapet avloppssystemet.