mynewspapers.net

Min online video är strömmande långsamt

Min online video är strömmande långsamt


Det finns flera faktorer som kan påverka hastigheten på din strömmande video, vilket inkluderar långsam eller intermittent Internetanslutning, problem med webbplatsen som är värd för videon och övergripande datorprestanda. Om din online video streaming är långsam eller hackig, finns det flera tweaks och tricks som du kan göra för att eliminera långsamma laddningstider.

Instruktioner

• Stäng andra program på datorn och se om det förbättrar belastningstid. För att undvika hackig video streaming, vänta på att videon till buffert helt innan du spelar den. Visa inte dina videoklipp på "helskärmsläge" om datorn inte spela dem väl. En mindre skärm kommer att ta upp mindre minne.

• Kontrollera din Internetanslutning. Om du är ansluten till ett nätverk och du delar anslutningen med flera andra användare, är det ganska normalt att uppleva långsam online video streaming. Om du inte är i ett lokalt nätverk, starta om datorn och modemet och se om belastningstid förbättras.

• Rensa cache och tillfälliga Internet-filer från din webbläsare. När webbläsaren är laddad med temporära filer, påverkar det hastigheten på din video ström. Om du använder Windows XP, öppna "Kontrollpanelen" Internet-alternativ"och sedan"ta bort filer." För Windows Vista och 7 användare, klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Nätverk och Internet" och "Internet-alternativ. Under fliken "Allmänt" Klicka på "Ta bort" under "Webbhistorik". Om detta inte löser problemet, överväga att använda en annan webbläsare.

• Inaktivera "Maskinvaruacceleration" i din dator. Om du har Windows XP, klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och sedan "Visa." Under fliken "Inställningar" och välj "Avancerat". Om du har Windows Vista eller 7 installerat, klicka på "Start," "Kontrollpanelen", "Personalization," "Visa inställningar" och "Avancerade inställningar". Välj fliken "Felsöka" och justera "Maskinvaruacceleration" controller"till"None". Klicka på "Apply" och sedan "OK".