mynewspapers.net

Min Media Player Classic kommer inte spela AC3 Audio

Min Media Player Classic kommer inte spela AC3 Audio


Windows Media Player Classic levereras som standard med en mängd inbyggda codecs, tillåter spelaren att läsa filer i de flesta standard video och ljud-filformat. Spelaren har även de nödvändiga codecs för att spela VCD, SVCD och DVD skivor. Media Player Classic, dock innehåller varje video och audio codec för varje typ av fil, så om din Media Player Classic kommer inte att spela upp filer med AC3 ljud, troligtvis saknas korrekt codec.

Instruktioner

• Hämta AC3Filter från AC3Filter webbplats eller gratis Codecs (se resurser). AC3Filter integrerar med någon mediaspelaren på din dator och tillåter spelaren att avkoda och spela upp AC3 ljud. Alternativt kan du också ladda ner den K-Lite Codec Pack för Windows Media Player Classic (se resurser). K-Lite Codec Pack innehåller ett stort antal video och audio codecs, inklusive AC3Filter.

• Stäng alla andra öppna program att du har öppna på din dator, inklusive webbläsaren. Öppna program sakta codec installation och kan överbelasta systemet, orsakar installationsprocessen att frysa.

• Gå till mappen där AC3Filter eller K-Lite Codec Pack laddas ner på datorn. Om du inte väljer en annan plats, sparar den codec pack till mappen "Downloads" på "lokal Disk (C:)"-enheten på Windows-system. När du hittar den nedladdade filen, dubbelklicka på filen för att starta set-up.

• Följ anvisningarna på skärmen att inrätta codec-enheten till datorn. Som du flyttar genom varje skärm för guiden installera codec, kan du lämna standardinställningarna på plats. En sak som du måste se för på varje skärm är posten "Media Player Classic". Kontrollera att "Media Player Classic" har en bock bredvid den på varje skärm som det verkar. Detta säkerställer att codecen som integrerar med Media Player Classic.

• Klicka på "Install" knappen som visas på den sista skärmbilden i set-up. Den codec eller codec pack, installeras på ditt system. På den sista skärmbilden i K-Lite Codec Pack set-up, kontrollera "Konfigurera AC3Filter" innan du klickar på "Finish". Enligt instruktionerna ytterligare konfigurera AC3Filter för din dator.

• Lanseringen Media Player Classic. Öppna filer med AC3-ljud, och filen bör spela.