mynewspapers.net

Min Kindle batteriet kommer inte att debitera

Min Kindle batteriet kommer inte att debitera


Kindle läsplatta kommer med en laddare och beroende på batteriets ålder och typ, avgiften bör vara någonstans mellan några timmar och några dagars användning. En Kindle batteriladdning inte när nätansluten kan vara felaktig eller har en programvaruproblem. Alternativt kan det vara laddarens frågan. Något av dessa problem är fastställbara.

Laddare

Anslut laddaren till ett annat uttag om använder ett vägguttag eller en annan USB-port på din dator om du använder datorn. Om det inte fungerar, lägga till eller ta bort USB-vägg-port del av sladden och växla till vägguttaget eller dator för att prova något annat. Kolla längst ner på Kindle för avgift ljuset. Om laddningen ljuset inte slår på när nätansluten, behöver sladd eller USB-nätadaptern bytas.

Programvaruproblem

Starta om Kindle åtgärdar vissa typer av frågor. Det är ett bra steg att prova när problem. Tryck på "Home"-knappen, klicka på "Inställningar" sedan "starta om."

Problem med anläggningen avgift

Stäng av trådlöst och 3 G om tillämpligt. Dessa dränera ackumulatorn liv snabbare. Om du har problem med laddning, se till att dessa är av innan du börjar laddningen.

Kontakta Amazon

Ringa Amazons kundservice om din USB-nätadaptern behöver bytas ut, eller om ingen av ovanstående åtgärder har hjälpt och du tror att ditt batteri är felaktig. Det finns en ettårig begränsad garanti som kan täcka ersättning av delar eller hela Kindle. Antalet är 0800 496 1081.