mynewspapers.net

Min iPod shuffle ljus håller blinkar vid laddningEftersom iPod Shuffle har ingen skärm för att visa meddelanden, används statuslampan färg och blinkar för att ge dig meddelanden. Under laddning mesta blinkandet har att göra med hur mycket laddning som finns tillgängliga på iPod Shuffle. Endast en blinkande ljus kombination visar ett felmeddelande.

Blinkande Orange och grön

En blinkande lampa som växlar mellan orange och grönt är ett felmeddelande som innebär att iPod Shuffle måste återställas. Anslut den till datorn och öppna iTunes för ytterligare alternativ.

Grönt ljus

Ett fast grönt sken medan laddning betyder det är fulladdat. När du först aktivera iPod Shuffle, betyder blinkande grönt att det finns någonstans mellan 50 procent och 100 procent avgift.

Blinkande Orange

Blinkande orange ljus betyder iPod Shuffle är antingen synkronisering med iTunes eller är det i disk-aktiverat läge. Det kan fortfarande vara fulladdat: kontrollera iTunes för status.

Blinkande rött

En blinkande röd lampa indikerar en extremt låg batteri---mindre än 1 procent. Lämna din iPod Shuffle inkopplad i ett par timmar om det är möjligt.