mynewspapers.net

Min dator brukar upptäcka ett 8gb microsd-kortEn micro SD-kort är helt enkelt en mindre version av standard SD flash-minneskortet. Det finns många olika lagringsstorlek för kortet, inklusive 8 gigabyte. Om du försöker ladda upp data till din dator från en micro SD-kort men datorn inte upptäcker kortet, finns några metoder för felsökning av problemet.

Instruktioner

• Anslut micro SD kortläsaren till datorns USB-port efter system befogenheter på.

• Kontrollera micro SD-kortet anslutningen. Kontrollera att micro SD-kort är helt isatt i micro SD-kortläsare. Om inte datorn är inte att identifiera kortet 8 gigabyte.

• Koppla bort USB-kabeln kortläsarens från datorn och sätt in det i en annan USB-port. Ibland kan identifieras vissa USB-maskinvara inte av specifika portar, så ändra den hookup punkten kan korrigera problemet.

• Installera medföljande drivrutin som medföljde micro SD kortläsare (förutsatt att en installation CD-skiva). Även de flesta datorer inte kräver drivrutiner äldre behöver datorer som denna anslutning. Infoga drivrutin installations-CD i datorn, och sedan klicka på "Nästa" och följ anvisningarna i guiden för att helt installera drivrutinen på datorn.