mynewspapers.net

Min 2002 Jeep Liberty startar inteJeep Liberty tjänstgjorde som ersättning för det Jeep Cherokee. Det är rymligare än Cherokee och rider på en hjulbas som är ungefär tre inches längre. Friheten är tillgänglig i en fyra cylinder eller sex cylinder. Om din Jeep Liberty har problem med start, det finns flera saker du kan kontrollera innan du betalar en professionell att diagnostisera det för dig.

Instruktioner

• Lägga till ytterligare gas till din frihet. Friheten har en gas mätare som talar om hur mycket bränsle som du har. I vissa fall bränsle mätaren kan vara fel och läste att det finns gas när det inte. Lägg till en gallon gas och vänta några minuter. Försök att starta din Jeep igen.

• Ändra bränslefilter. En igensatt bränslefilter kan påverka start av friheten genom att begränsa flödet av bränsle. Bränslefilter på frihet bör bytas varje 25 000 miles. Filtret på frihet finns på förarens sida av den bakre däcket.

• Kontrollera din tändstift. Med hjälp av ett tändstift skiftnyckel, ta bort pluggarna från Jeep. Om tips på tändstiften omfattas i bränsle eller kol, ersätta dem. Skräpet på tändstiften hindrar dem från bränning ordentligt, vilket påverkar Jeep start.

• Placera en komprimering mätare i öppningen där ett av tändstiften är belägen. Försök starta bilen och har en assistent Läs mätaren. Trycket på Jeep Liberty bör inom 125 och 160 PSI. Om det är lägre då kamrem är skyldige och behöver ersättning.