mynewspapers.net

Mimosa träd skadedjur

Mimosa träd skadedjur


Mimosa träd, allmänt känd som silk träd, är kända är kända för stora, rosa, doftande, Dekorativa blommor som kan växa till en 1 1/2 tum lång. Mimosa träd kan växa till 40 fot lång USDA härdighet zoner 6 till 9 och har tunn bark och fernlike blad. Dock mimosa träd kräver vård att undvika skadedjur som gillar att livnära sig på blad och sap av trädet.

Webworm

Mimosa webworm sitt ursprung i Kina och kan orsaka allvarliga skador på bladen av trädet. Webworm larverna spinna duk runt bladen och fodret på slutna bladen. Webworm ägg är mycket liten, oval och pärlskimrande vita när först lade, och sedan bli rosa när du är redo att kläckas. Flera generationer av webworm kommer att äta löv och orsaka avlövning av trädet. Webworms kan dock kontrolleras enkelt genom att ta bort duk av larver från trädet genom att antingen skära av slutet av grenen med larverna fäst eller genom besprutning med bekämpningsmedel.

Spindel kvalster

Mimosa träd skadedjur


Spindel kvalster är gemensamma växtskadegörare. Spindel kvalster orsakar skador på växter som de lever på bladen för att suga ut sap och orsaka blåmärken att plantera cell. Allvarliga angrepp av spindel kvalster kan identifieras genom de missfärgade blad som kommer att visas spräcklig med en tråkig grå eller brons ser att bladverket. När en stora angrepp av spindel kvalster har etablerats i mimosa träd sadelgjord kan ses. Spindel kvalster skapa sadelgjord ger äggen med skydd. Spinn kan styras genom att införa deras naturliga fiender till området. Stethorus skalbaggar, mer känd som spider mite jagare, kan snabbt få en koloni av spindel kvalster under kontroll.

Bomull kudde skala

Vuxna kvinnliga bomull kudde skala har en vit räfflad egg säck som liknar kammad bomull. Detta ägg sac utsöndras från kroppen av honan. Bomull kudde skala skadar ett träd genom att suga sap från löv, kvistar, grenar och stam. Angrepp kan orsaka ett träd att bli defoliated och orsaka ramorum i trädet. Bomull kudde skalan efterlämnar en svart, klibbig restprodukt efter utfodring.

Mimosa vissnesjuka

Mimosa vissnesjuka är en svamp som överförs genom marken att infektera en mimosa träd. Rotsystemet blir smittade först och sedan sprider sig till resten av trädet. Tecken på infektion mimosa vissnesjuka visas först som en gulfärgning och vissnande blad på flera grenar. Som vissnesjuka sprider, dessa gula blad kommer att bli brun och falla av och strax efter den hela grenen kommer att dö. Den gulnar, vissnande och avlövning kommer att fortsätta genom kronan på trädet. Träd som har smittats med mimosa vissnesjuka överlever sällan förbi året av infektion och inte kommer att producera någon lämnar följande år.

Management

Medan mimosa träd har en mängd olika skadedjur som kan orsaka skador på trädet kan skadedjur styras. Dock mimosa vissnesjuka är dödliga för ett träd och kan inte styras genom bekämpningsmedel. När ett träd har ingått avtal om ett fall av vissnesjuka, bör det tas bort och bränd att förhindra vissnesjuka spridning. För webworms, spinn, bomull kudde skala är det möjligt att kontrollera dem genom naturliga medel som att införa skalbaggar till ett område på angrepp, eftersom de är naturliga predatorer av dessa skadedjur. Horticultural oljor sprutas på trädet kommer att kontrollera spider kvalster, webworms och bomull kudde skala. Mer än ett program kan dock behövas. Oljorna bör först sprutas i början av säsongen spirande när skadedjur börjar utveckla duk. En andra ansökan kan behövas runt mitten av sommaren. Trädgårds-oljor är ett mildare sätt att kontrollera skadedjur än traditionella bekämpningsmedel. En erfaren plantskola kan ge råd om tillämpningen av de trädgårds-oljorna.